2777
2789
عنوان

چرا قدیم عشق بین زن و مرد بیشتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست
دقیقا منم همین رو دیدم از نسل های قبلیمالان خیلی مزخرف شدن زندگیا لاقل اینایی که من میبینممن دادگاه ...

راجع به گرایش مرد به خواهر زن به نظرتون چه کاری از دستم برمیاد؟ نمیتونم که بخاطر این زندگیمو به هم بزنم

اگه ممکنه تاپیک آخرمو یه نگاهی بندازید نظرتون رو بگید

شوهرم از اول از خواهرم خوشش میومد،تا دیدم برای دوستش فرستاده که وقتی زنم بمیره میرم خواهرشومیگیرم

منم دعوای بدی کردم به پدرو مادرم هم گفتم شوهرم به خواهرم چشم داره،گفتم به خواهرم هم بگن درست لباس بپوشه

ولی همه چیز بدتر شد

شوهرم باهام قهره

مادرم هم از شوهرم متنفر شده و ما رو توی جمع هاشون راه نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب خانپادهدشوهر نداره خانوادهددختر هم دخالت میکنن بنظر منن ربطی ب جنسبت نداره ادمی ک دخالتگر باش ...

بله هستن خانواده زن هم دخالت کنن اما هیچ خانواده زنی تو دخالت  پا به پای خانواده شوهر نمیرسن 🤷‍♀️

ربطی ب خانپادهدشوهر نداره خانوادهددختر هم دخالت میکنن بنظر منن ربطی ب جنسبت نداره ادمی ک دخالتگر باش ...

اون ربط دادنشم خیلی داره 

وقتی میبینن پسر یا برادرشون به زن خودش ک مثلا به دیدگاه خانواده شوهر غریبست محبت میکنه زورشون میاد حتی شده دخالت نون اوردن خونه های پسراشونم میکنن 

دوروز قبل یه خانمی اینجا تاپیک زده بودن اسم اس شوهرشو با خاهرشوهرشو دیده بود ک به داداشش تذکر داده بود واس خانمت خرج نکنی ولخرج میشه چیزای دیگ فقط میتونم بگم خاک تو سرشون چیزی ک واس خودشون نمیخان واس دختر مردم میخان تمام