2777
2789

چرا انقدر روابطشون یا دوام تر بوده،

عشق بین زن و مرد های قدیم خیس قشنگ تر و پایدار تر از الان بوده بعد از چندین سال زندگی میبینی هنورم عاشق همن.تازه اونایی هم که با عشق ازدواج نکردن به هم متعهد و علاقه مندن

ولی الان نه دوامی نداره.یا سر مادیات همش دعوا یا اینکه با به هم می‌رسن عشقشون فروکش میکنه 

یا اینکه زن یا مرد به طرف مقابلش خیانت میکنه 

بعد جالبه همین ماها قدیمی ها رو دور از جون نادان میدونیم🫠🫠🫠🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمی‌ها رابطه‌شون زیباتر نبود فقط طرز فکرشون فرق داشت. تعهد براشون انتخاب نبود،یک ارزش بود یعنی وقتی وارد زندگی می‌شدن، ذهنشون این بود که می‌سازیم، نه اینکه اگه نشد، می‌ریم. انتظارها هم خیلی کمتر بود؛ کسی دنبال عشق سینمایی و خیال‌پردازی نبود و همین باعث می‌شد از چیزهای ساده هم راضی باشن.

زندگی هم آرام‌تر بود، استرس‌ها کمتر، دغدغه مالی به شکل امروز فشار نمی‌آورد و آدم‌ها فرصت بیشتری داشتن که حواسشون به هم باشه. مهم‌تر از همه اینکه شبکه‌های اجتماعی نبود تا مقایسه، توجه اضافی یا وسوسه‌ای وارد رابطه کنه.

امروز آدم‌ها انتخاب‌های بیشتری دارن، ولی تمرکز و صبر کمتر شده. به همین خاطر عشق‌ها کوچیک‌تر نشده فقط نگه‌داشتنش سخت‌تر شده.

استندبایِ حاجی🙌🏼

برای اینکه سرشون به زندگیشون بود و اعتقاد داشتن زن و مرد باهم باید زندگی رو بسازن

نه الان که فقط تو سر خانما اینه مادرشوهر خواهر شوهرو چجوری بچزونه

و تو سر مردا فقط اینه‌چجوری از خونواده ی زنش بکنه،

این یه دلیله فقط

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چون قدیما چشمون به غیر یارشون کسی رو نمیدید الان همه میدونن شوهرشون زنشون نباشه یکی بهترش پیدا میکنن مردم تنوع طلب شدن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عشق بیشتر نبوده 

اما تعهد و تحمل و صبر بیشتر بوده 

باهم بیشتر میساختن چون از حقوق خود اگاهی کامل نداشتن که البته گاهی خوب بوده گاهی بد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یکی از دلیلاش مقایسه زیاد

الان اینستا رو باز میکنی همه شوهرا خوب همه زندگیا خوب 

ناخداگاه اگه حواست جمع نباشه از شوهرت و زندگیت دلخور میشی سازش از بین میره

💕🧚‍♀️