2777
2789
عنوان

من فهمیدم فقط وقتی یک وعده میخورم میتونم لاغر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا صبح دقیقا دو لقمه نون پنیر بخور ناهار 5 قاشق برنج یکم خورشت بریز بخور شبم دو سه لقمه بخور نخوری یهو شکمتو پر کنی بدنت قاطی میکنه من تجربش و داشتم که بهت میگم

همین کارو کردم از شش عصر تا فرداش ظهر هیچی نخوردم یهو از حال رفتم دکتر گفت خدا رحمت کرده معجزه شده زنده ای

فشار و قندم اومده بود پایین لاغری تدریجی بهتره تا یهویی

بهش میگن فستینگ تک وعده omad ولی متخصص برو خیلی مهمه که همه مواد لازم رو دریافت کنی پروتئین کربو چربی ویتامین و اینها اگه سخت بود فستینگ ۱۲-۱۲ هم داریم ۱۶-۸ هم هست اون مدل شما ۲۴ ساعت یک تک وعده سخت ترینشه

ولی بدون متخصص هیچکدوم نرو خودت 

اینجوری بدن داغون میشه .به قلب فشار میاد .دچار یبوست میشی خلاصه داغون میشی ارزش نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بهتره صبحانه و شام رو اول وقت بخوری و سبک و زیادم لقمه رو بجوی

و اگه بخوای فقط یک وعده بخوری وعده اصلی شاااام هست اگه شام حذف بشه اولین خطرش برای مغز هست 

خام گیاهخواری هم برا بدن ضرر داره،اگه میخوای گوشت نخوری حداقل چهل روز یکبار گوشت بخور ( کباب گوسفندی بهتره)

من كلا از رژيم فستينگ كه مثل روزه گرفتنه خيلي خوشم مياد. 

من هم باهاش وزن كم كردم هم سالم تر موندم. 

اصلا پرخوريه بيخودي نميكنم. به اندازه ميخورم. هميشه سبكم. 

ماه رمضونا هم همين حسو دارم. هميشه ميگم كاش بيشتر بود. 

والا تو دو هفته ۴ کیلو کم کردم ... یک ماه دیگه ادامه بدم به وزنم میرسم و تمومه.... دیگه میخورم اما ک ...

ببین من 15 روز بیمارستان بستری بودم

تو اون 15 روز بغیر از صبحانه ساعت 6 صبح

ناهار 12

شام 6 بعداز ظهر چیزی نمیخوردم

شب هم 10 خواب بودم

7 کیلو وزن کم کردم

البته خب داروهای قوی هم استفاده می کردم

اما به نظرم اون منظم خوردن و منظم خوابیدن خیلی اثر داشت

اینجوری عضله میسوزونی ن چربی ،من الان چند هفته اس هم رژیم دارم هم بدنسازی کار میکنم وزنم ثابته ولی شلوارام گشاد شده ،این بهترین نوع لاغریه چربی  اب میشه جاش عضله میاد 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شنیدم زنجبیل دم کنی لاغر میشی اره؟؟؟؟

اره مثه دمنوش میان وعده گشنه ات میشه دمنوش زنجبیل بخور البته بدون قندونبات و اینا کم بزار که مزش زیاد غالب نباشه هم انرژی زاس هم اینکه الانه هوا سرده بدنتو گرم میکنه کمتر مریض میشی واسه لاغریم خوبه سوخت و سازو بالا میبره 

زیره ی سیاهم خوبه بکوبی بریزی تو ماست یونانی ناشتا بخوری به اندازه یه قاشق 

با ناهار یا شامتم اگه ماست خوردی هم نعنا بریز هم سماق 

بعد غذاهاتو سعی کن کم روغن بپزی یا ابپز 

شیرینی جاتم نخور چ مصنوعی چ طبیعی تا سه هفته که استپ وزنیت شکسته بشه بعد از سه هفته شروع کن کم کم قند طبیعی مصرف کن مثلا کشمش و خرما و میوه و اینا البته اینام تعادل حفظ کن مثلا روزی دوتا خرما بیشتر نخور 

بعد اب زیاد بخور سعی کن بصورت دتاکس بخوری مثلا توش خیار و ابلیمو بریز یا گلاب و خاکشیر یا دانه ی چیا 

سبزیجات منظورت چیاس‌ پروتئینی ها رو میشه بگی بخرم

پروتئین توی گوشت و تخم مرغ و حبوبات مثه عدس پیدا میشه 

سبزیجات فیبر دارن که باعث سیری طولانی مدت میشه 

کاهو و اسفناج و کلم بروکلی و نخود سبز و اواکادو البته اواکادو چربیش زیاده نباید زیاده روی کرد تو خوردنش