2777
2789

ریزه خواری داری حتما

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی

اونو حذف کن در روز ۳ وعده اصلی رو بخور

سعی کن یک وعده فقط میوه بخوری مثلا ب جای ناهار

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

زخم معده میگیری این کارو نکنعوارضش جبران نشدنیهبخور کم بخور

والا تو دو هفته ۴ کیلو کم کردم ... یک ماه دیگه ادامه بدم به وزنم میرسم و تمومه.... دیگه میخورم اما کم... بخدا غیر از این لاغر نمیشم 

گرسنگی الکی دادن به بدن باعث کمبود انرژیت میشه 

بجاش وعده هاتو سالم و به اندازه بخور ورزشم بکن 

برنج به اندازه وزنت بخور مثلا اگه ۸۰ کیلویی ۸ قاشق بخور بقیشو کاهو سبزیجات و ماست و اینا بخور 

از مواد چربیسوز استفاده کن مثه فلفل و زنجبیل و سماق و...

گلم صبونه و نهارتو یکی کن دو تا تخم مرغ ودوتا تست پروتینی بخور با چای و انجیر ،شامتم سینه ی مرغ ابپ ...

نون تست پروتئینی از کجا بفهمم ؟ روش نوشته؟؟؟ میگم شیره خرما هم بخورم خوبه یا چاق میکنه؟؟؟؟ برا شام بجز سینه مرغ میشه بازم پیشنهاد بدی

یعنی چی. اون عصر هم پروتین میخورم مثلا ۲تا تخم مرغ آب‌پز. یا سینه مرغ کبابی... بازم بده؟

بله بده 

بدن ب س وعده ی اصلی و میان وعده نیاز داره

تو همه ی اینا رو رعایت کن ولی وعده رو کم حجم بگیر ب اندازه ی غذای بچه

اگرم میخای اصولی وزن کم کنی فقط زیرنظر پزشک تغذیه ولاغیر