2777
2789

بایدبری بپرسی الان چه طرحی دارن بستگی به مبلغم داره بالا۵۰۰ سودمیره رو۲۸و۳۰درصد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش پولت میاد پایان اگه احتیاج ندارید نذار یا نصف بزار نصف طلا بگیر من پول تو بانک داشتم دادم طلا اگه می موند تو بانک بیچاره میشدم ولی باید دوباره شاید بفروشم بزارم بانک به پولش احتیاج دارم ماهانه

بله بنظرتراسته میگن بانک ملی ۳۰درصد ماهانه به مبالغ میلیاردی میده؟

۳۰درصدوهمه بانکامیدن من ازتوسعه ۳۰درصدمیگیرم برامبلغی کمتراز۱میلیارداگربالا۱میلیاردداری همه بانکاسربزن شتیدبیشترم گیربیادبرااین مبلغ بانک توسعه برو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۴یا ۵میلیارد پول خونمه

پس شمابایدجایی بذاری اجازه برداشت داشته باشی نرخ شکست نگیرن  چون ممکنه ۲ماه دگه بخوای تبدیلش کنی

جدی شما اونجا سپرده دارین؟

داشتم چند هفته پیش پرسیدم گفت سود 29درصد میدم بعدش پول گذاشتی بانک حتما دولتی باشه سود کم بهتر سود زیاد  استرس بیشتر گفت برای یک میلیارد 23میلیون میدیم