2777
2789
آره دقیقا نرخ شکست چیه؟

یعنی اگرخواستی دوماهه دگه برداری ازپولت کم نکنن مثلامن یه سپرده ۲۲درصددارم ماهی یکبارسررسیدش پول اضافه میکنم  این نرخ شکست نداره امابعضی سپرده هانمیشه هرماه واریزکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بنظرتراسته میگن بانک ملی ۳۰درصد ماهانه به مبالغ میلیاردی میده؟

من توبانک کشاورزی داشتم به خاطرجنگ ترسیدم ۲۵میدادبردم بانک ملت صندوق ثابتش گذاشتم ۲۹میده بابرنامه آپ راحت می تونی ازحسابت برداشت کنی 

یعنی اگرخواستی دوماهه دگه برداری ازپولت کم نکنن مثلامن یه سپرده ۲۲درصددارم ماهی یکبارسررسیدش پول اضا ...

اره یه اینجور حسابی میخوام بهشم اضافه کنم،از قبلش بپرسم نرخ شکست نداشته باشه اون سپرده

من توبانک کشاورزی داشتم به خاطرجنگ ترسیدم ۲۵میدادبردم بانک ملت صندوق ثابتش گذاشتم ۲۹میده بابرنامه آپ ...

میشه لطف کنی در مورد بانک ملت صندوق ثابتش برام بگی چجوریه ؟باید سپرده یکساله باشه؟آخه من میخوام خونه بعدیمون فروش رفت با پول دوتاش خونه بهتر بخرم منتها تا اون یکز بفروش بره میگم سودش بگیرم اگه مسکن گرون شد ضرر نکنم

خوش بحالت طلاچندتومک بودخریدی من دست دست کردم بالارفت الانم دودلم بخرم یانه

منم دو دل بودم توکل کردم بخدا خریدم پول به آپارتمان بود دستم رو هیچ گرفت دادم ماشین فروختم گذاشتم بانک طلا سه خورده بود نگرفتم باز گفتم نکنه گرون بشه گرفتم 4560بود گرفتم خدارو شکر فایده کردم اگه داری بخر به چشم بلند مدت ببین نه الان بگیری هی قصه بخوری بگی طلا اومد پایین رفت بالا به دید بلند مدت نگاه کن انشاالله سود میکنی به روز شوهرم جلو خانواده ام زد سرش گفت طلا گرفتیم 100میلیون ضرر کردیم حالا خدارو شکر فایده کردم ولی از طرفی هم راضی نیستم بنده خدا جوانان که میخوان خانه بگیرن طلا بگیرن 

میشه لطف کنی در مورد بانک ملت صندوق ثابتش برام بگی چجوریه ؟باید سپرده یکساله باشه؟آخه من میخوام خونه ...

شمادرهرصورت ضررمیکنی پولتوبزاری بانک یابایدکسی روداشته باشی بهره ازادبدی که برا هر۱تومن میتونی ۵۰تا۷۰میلیون بگیری یاهم که تبدیل کن به طلا یازعفران بخر

یعنی سود بانکی که گرفتی کمتر از افزایش قیمت طلاشد؟

خیلی من دوبار تو دام این سود بانکی به بار می تونستم 10تاسکه بخرم خریت کردم سه ساله بلند مدت گذاشتم بعد سه سال باهاش نتونستم سه تا سکه بخرم یه بار پول آپارتمان که کلا ضرر کردم اگه کسی احتیاج ندارد نباید بزاره بانک مگه واقعا به سودش احتیاج داری

شمادرهرصورت ضررمیکنی پولتوبزاری بانک یابایدکسی روداشته باشی بهره ازادبدی که برا هر۱تومن میتونی ۵۰تا۷ ...

آخه شاید ظرف دوماه پولم نیاز داشته باشم بانک بهتره، بدم طلا یاضرر میکنم یا خوش بینانه بدون سود یاسود کمی

میشه لطف کنی در مورد بانک ملت صندوق ثابتش برام بگی چجوریه ؟باید سپرده یکساله باشه؟آخه من میخوام خونه ...

عزیزم به نظرم ازشعبه بانک ملت بری بپرسی بهترراهنماییت نیکنن من رفتم چندتابانک پرسیدم خودبانک ملت گفت ۲۷.۵یهودیدم یه بنرزدن شعبه صندوق ثابت ۲۹درصدازکارمندش پرسیدم من من کردچراچون می خواست سودکم بده 

آخه شاید ظرف دوماه پولم نیاز داشته باشم بانک بهتره، بدم طلا یاضرر میکنم یا خوش بینانه بدون سود یاسود ...

اگه برای دوماه یک بانک بزار که بعد یک ماه ضرر نکنی من پول ماشین گذاشتم بانک رفاه رفتم در بیارم سه روز مونده بود به وقتش بهم اصلا سود تعلق نگرفت اگه برای دوماه همون رفته بزار 

اگه برای دوماه یک بانک بزار که بعد یک ماه ضرر نکنی من پول ماشین گذاشتم بانک رفاه رفتم در بیارم سه رو ...

مگه میشه سودروزشماره تعلق گرفته مدت زمان سپرده گذاریه سایدشماقراردادیه ساله بوده بایدماه اول حسابت بلوکه بشه شمایه ماه صبرنکردی صندوق ثابت این طوری نیست اون بانکه 

آخه شاید ظرف دوماه پولم نیاز داشته باشم بانک بهتره، بدم طلا یاضرر میکنم یا خوش بینانه بدون سود یاسود ...

اشناطلافروش داری اب شده بخرتادی ماه طلا۱۳تومنه حتماگرمی دوتومن سودمیکنی پولت پقدره ؟؟؟