2777
2789

وااای دخترم دیوونم می کنه تا بره خودمم باردارم..اصلا کل انرژیم مبگیره تا بفرستنش..شانس تعطیلی هم تو سال نیس پارسال بود امسال نیست.یعنی ریشم میسوزونه تا بره.فشار عصبی صبح خیلی بهم میاره.همش فکر اینم چند روز نفرستمش خوذمم استراحت کنم بیدارنشم.اعتماد ب نفس نداره.پارسال ی مدرسه دیگه بود امسال اوزدم ی مدرسه دیگه با شرایط بهتر.ناسازگاره .از همه بدش میاد.با هیچکس نداره.همش دنبال دوستیه .این بامن دوست نمیشه این بامن بد حرف زد.این بامن اینطوری بوذ..من دوستی ندارم همه من تنها گذاشتن..واااای..دیگه مغزم نمیکشه.پارسال ک اول بود این داستانا نداشت.چیکار کنم‌از دستش؟😭

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداشم ، یعنی جمعه شب ک قرار بود شنبه بره مدرسه هی نصف ظب از خواب بیدار میشد گریه میکرد جیغ و دعوا و داد ک نمیرم هی میخابید هی یدساعت بعد بیدار می‌شد دوباره 

پدرمونو دراورده

خدایا بسهه دیگهههه ...

عادیهساعت خوابش و چک کن

ساعت ده شب میخوابه.ولی فقط تو کلاس از ی نفر خوشش میاد از بقیه نه.داداشش دوس نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

باید ساعت ۹ ،۱۰ بخوابونیش دیگه خودتم کنارش بخوابی خوابش ببره چراغا هم همه خاموش

ده میخابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

داداشم ، یعنی جمعه شب ک قرار بود شنبه بره مدرسه هی نصف ظب از خواب بیدار میشد گریه میکرد جیغ و دعوا و ...

اره اصلا تو فکرم ی چند روز نفرستمش واقعا دیگه خسته شدم.بدی ب اینه مودیه.بگم نرو بگیر بخواب.بعد ی چند دقیقه گذشت خودش  دادو بیداد ک من چرا نبردی دیرم شد.فقط نصف عمرت می کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یبار دیر بفرست تا اونجا دعواش کنن تا بفهمه

غیر دولتیه.فک نکنم دعوا کنن.بعد سرویس داره باید سرساعت بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دختر منم اگه شب زود نخوابهصبح همینهروحیه حساسی دارهانگار‌محیر مدرسه رو دوست نداره

دختر منم همین میگه.نتونسته با مدرسه و همکلاسیاش ارتباط بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...