2777
2789
عنوان

امروز سرکار بهمون گلدون زاموفیلیا دادن روزمون رو تبریک گفتن 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 25 پست
مبارکتون باشه اول فک کردم دانشجویی و برای روز دانشجو بهت هدیه دادن نمیدونستم حسابدارا هم روزی توی تق ...

مرسی عزیزم 😍

منم نمیدونستم

ولی امروز متوجه شدم

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

الهی شکر که موفقی و شاغلی و دستت توو جیب خودتهسعی کن پس انداز کنی. تصمیم های درست بگیری و چند سال دی ...

مرسی عزیزم

البته هنوز به درآمد نرسیدم ولی آزمایشی رفتم از کارم راضین

احتمالا استخدام بشم همینجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکت باشه

حس و حال اوایل سرکار رفتن خیلی خوبه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مرسی عزیزمالبته هنوز به درآمد نرسیدم ولی آزمایشی رفتم از کارم راضین احتمالا استخدام بشم همینجا

اشکالی نداره

معمولا یکی دو ماه اینجوریه

بعدش که راه افتادی رزومه ت رو همه سایتها بزار، انشاالله یه کارپر درآمد

تموم میشه هر شبی...
چه خوب یکی از موفقیت هاش اینجا گفت از بی شوهری ناله کرد دخترایی که اینجوری تلاش میکنن و بابت پیدا کر ...

واقعا شاغل شدن خیلی خوبه

من تا وقتی بیکار بودم هزار تا فکر و خیال تو ذهنم بود حتی ازدواج

الان به تنها چیزی که فکر نمیکنم همین ازدواجه و دیگه اولویتم نیس

بیشتر مستقل شدن هدفمه

مرسی عزیزمالبته هنوز به درآمد نرسیدم ولی آزمایشی رفتم از کارم راضین احتمالا استخدام بشم همینجا

تلاش کن موفق میشی سال ۹۰ که قرار شد با ماهی ۳۰۰ هزار تومن کار کنم خیلیا مسخره میکردن الان هم همون خیلیا درحسرت درآمدم هستن و منی که هیچ سابقه کاری اون موقع نداشتم الان خداروشکر یه مدیرمالی هستم