2777
2789
عنوان

می‌دونم کارم کاملاااا اشتباه بود ولی خیلی شیرین بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 37662 بازدید | 721 پست
بعدم من کلا نی نی سایت نمیام هیچوقت موقعی هم که میام مستقیم میام تاپیک تو با تو حرف میزنم میرم گاه گ ...

خب دیگه دیدی که منم گفتم که زیاد تو تاپیک های دیگه ندیدمت 

مگه نگفتم بهشون؟

من عادت به ترک کردن بحث ندارم عزیزم البته اگه در کمال ادب بیان بشه خودت دیگه باید منو شناخته باشی تو ...

اون کاربر یه جا گفته بود منو تگ نکن

یه جا هم گفت که از دوستت فاصله بگیر توام جوابی دادی که دلم شکست واقعا

زندگیم فقط همسرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیگه دیدی که منم گفتم که زیاد تو تاپیک های دیگه ندیدمت مگه نگفتم بهشون؟

نخودی این مدتی که باهات دوست بودم خیلی دوستت داشتم اگه دیگه نی نی سایت نیومد م بدون فراموشت نمیکنم شاید باورت نشه که حتی گریه کردم چون واقعا بهت وابسته شده بودم ولی قلبم بدجوری شکست ازت 

زندگیم فقط همسرم

اون کاربر یه جا گفته بود منو تگ نکنیه جا هم گفت که از دوستت فاصله بگیر توام جوابی دادی که دلم شکست و ...

دقت میکردی من بهش گفتم منو تنها با هم اختلاف اخلاقی زیاد داریم ولی باز با هم دوستیم و مشکل خاصی با هم نداریم 

اصلا قصد نداشتم ناراحتت کنم عزیزم اگه ناراحت شدی عذر میخوام

نخودی این مدتی که باهات دوست بودم خیلی دوستت داشتم اگه دیگه نی نی سایت نیومد م بدون فراموشت نمیکنم ش ...

واااا چرا گریه کردی؟؟؟؟

من اصلا نمی‌خواستم ناراحتت کنم به خدا 

اگه ناراحت شدی من معذرت می‌خوام عزیزم 

اصلا دلم نمی‌خواد ناراحت بشی ازم

حتمامدرسه پولداراس زمان ما هم میگفتن تبلیغات کنید به همه میرفتم میگفتم توروخدابه من رای بدید🤣

دقیقا قدیما تورو خدا بود الان دختره منم شکلاتهای خارجی باید ببره کاپ کیک باید ببره میلیونی هزینه میکنه انگاری شورای شهر میخواد بشه فسقلی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه