2777
2789
عنوان

می‌دونم کارم کاملاااا اشتباه بود ولی خیلی شیرین بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 38638 بازدید | 785 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@تنها،،،‍ کجایی؟

نخودی اصلا ازت انتظار نداشتم بشینی به حرفایی یه کاربر گوش بدی که پشت من الکی حرف بزنه

باشه اگه فکر میکنی یه عده حسود معلوم الحال دارن راست میگن که من جنجال بپا میکنم  باشه من دیگه هیچوقت توی تاپیکات نمیام تگتم نمیکنم

زندگیم فقط همسرم

نخودی اصلا ازت انتظار نداشتم بشینی به حرفایی یه کاربر گوش بدی که پشت من الکی حرف بزنهباشه اگه فکر می ...

مگه از حرفهای من این برداشت رو کردی عزیزم؟

من گاها دیدم به یه چیزی گیر میدی ولی در کل مشکلی باهات ندارم و نداشتم و نخواهم داشت 

نخودی اصلا ازت انتظار نداشتم بشینی به حرفایی یه کاربر گوش بدی که پشت من الکی حرف بزنهباشه اگه فکر می ...

من حتی فکر کردم الان اسم اون کاربر باربی رو میگن نه اسم تو رو 

بعد دیدم اسم تو رو گفتن

مگه از حرفهای من این برداشت رو کردی عزیزم؟من گاها دیدم به یه چیزی گیر میدی ولی در کل مشکلی باهات ندا ...

آره اینطوری برداشت کردم 

اون پشت من حرف میزد توام قشنگ جوابشو میدادی میتونستی تاپیک ترک کنی من شاید بقول تو به یه چیزی گیر بدم ولی اصلا فحش و احترامی نمیکنم حتی بری دوتا تاپیک آخر اون خانوم که از دختر همسرش میگه بخونی خیلیا بددهنی وفخش دادن من یک کلمه هم فحش ندادم

زندگیم فقط همسرم

آره اینطوری برداشت کردم اون پشت من حرف میزد توام قشنگ جوابشو میدادی میتونستی تاپیک ترک کنی من شاید ب ...

من عادت به ترک کردن بحث ندارم عزیزم البته اگه در کمال ادب بیان بشه خودت دیگه باید منو شناخته باشی 

تو اون تاپیک هم گفتم که اون کاربر شروع کرد به بددهنی و فحاشی