2777
2789
عنوان

شوهرم سرم کلاه گذاشت دارم منفجر میشم از حرص

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 68 پست
بیشت تومن از خودم به علاوه خرجی هایی ک قرار بود بهم بده تقریلا۴۰ از من

پس کاملاحق داری

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول مو کلا میخام ازش

سر ماه که برادرشوهرت داد ازش بگیر 

دفعه ی بعد هم حساب مشترک باز کن با دو امضای مشترک 

یعنی تا امضای اون یکی نباشه اون یکی نتونه برداشت کنه

یا بریز به حساب جدای خودت

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
وااای. خدایی این رفتاره برای 20 تومن؟ بره با برادرشوهرش این رفتارو کنه؟! مگه همه چی پوله؟!

فقط ۲۰ تومن نیست شوهرش ۳۰۰ میلیون بی خبر و بدون رضایت زنش داده به برادرش مگه اون زندگی مال این زن نیست ؟ فقط  اگه تجربه شو داشته باشی درک میکنی 

خودم انقدر حرص خوردم گریه کردم جرات نکردم ب بچم شیر بدم دارم شیر خشک میدم گفتم حرص خوردم شیرم جوشی ن ...

اره، حرص کمتر بخور ولی شوهرتو ادب کن

حتمااا به برادرش زنگ بزنو پولو پس بگیر، فکر رودروایسی هم نکن

منظورت نفعمی‌م

میگی شوهرت ۳۰۰ هم از پول خودش قرض داده به برادرش

خب تو با این قسمت مشکلی نداری ؟

جدا از این موضوع ۲۰ میلیون، دارم میپرسم....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فقط ۲۰ تومن نیست شوهرش ۳۰۰ میلیون بی خبر و بدون رضایت زنش داده به برادرش مگه اون زندگی مال این زن نی ...

تجربشو دارم. هم شوهرم ازین پولها داده و هم گرفته. اگه برادرشوهرش قدردان باشه چه اشکالی داره. اما اینکه بدون اینکه به اسی بگه داده، کار بدی کرده

زندگیه. یه جا این دست برادرشو میگیره، یه جا اون میگیره. البته اگه همه چیز دوطرفه باشه و اهل سواستفاده کردن نباشه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تجربشو دارم. هم شوهرم ازین پولها داده و هم گرفته. اگه برادرشوهرش قدردان باشه چه اشکالی داره. اما این ...

بله دیگه حرف سر همینه که شوهرش بدون اطلاعش داده من هم نظرم رو با توجه به همون موضوع گفتم  اینا که شما گفتی به عقل ما هم میرسه ولی موضوع تاپیک چیز دیگه ای بود