شاغل بودم پس انداز داستم گفت بیا بزاریم تو بانک سود میده بیست تومن هم بیشتر نبود گذاشتم حالا متوجه شدم بدون اینکه به من بگه پول و قرض داده داداشش شما بودید چکار میکردیذ حق دارم ناراحت باشم؟ حق داشتم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم ؟ حق دارم خونه راهس ندم خونه از خودمه
گفت یکماه اذیت نکن شاید یه روزی داداش خودت خواست با پول خودش تقریبا ۳۰۰ میلیون قرض داده پس انداز من بوده خرجی هایی هم که قرار بوده برام بزنه هم بوده که سوپ بگیریم بچه هم شیر میدم دارم روانی میشم
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
واقعا حق داری.پول خودت بود حق نداشت بیخبر بی اجازه بدون مشورت سرخود همچین کاری کنه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر