2777
2789

سلام دوستان پسر من بعد هر بار شیر خوزدن بالا میاره همه چیم رعایت میکنم زاویه شیر خوزدن تکون ندادن اروغ گرفتن عمودی نکه داشتن حجم کم شیر که سه میل هست هر دو ساعت 

دیگ باید چیکار کنم دست تنهام هستم مادرم و مادرشوهرم یه شهر دیگه هستن 

میترسم مشکل از من باشه و من دارم کم کاری میکنن دکتر هم بردم گفته فعلا سنش کمه رفلاکسه فیزیولوژیکه خواهش میکنم اگ تجربه ای دارید بهم بگید

اصلا چیز غیر عادی نیست به نظرم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان  💛
بالا آوردن بعد از شیر خوردن در نوزاد بیست روزه تقریباً یکی از شایع‌ترین چیزهاست و  در این سن بهش میگن ریفلاکس فیزیولوژیک؛ یعنی طبیعیِ طبیعی.  

چند نکته: 

۱. حجم شیرش خیلی کمه (۳ میل خیلی خیلی کمه)
نوزاد ۲۰ روزه معمولاً حداقل ۴۰–۶۰ میل می‌خوره.
کم خوردن خودش باعث گریه، هوا خوردن، و تشدید ریفلاکس میشه.
حتماً کم‌کم مقدار رو بالاتر ببر تا بهتر سیر بشه و کمتر هوا ببلعه.

🧘‍♀️ ۲. بعد از شیر، ۱۵–۲۰ دقیقه عمودی نگه دار، نه فقط یکی دو دقیقه.

🧦 ۳. پوشکش خیلی تنگ نباشه؛ فشار شکم باعث بالا آوردن میشه.

🌙 ۴. در حد چند دقیقه بعد از شیر تکون زیاد نده. جای خودت کاملاً درسته.

🫶 ۵. اگر وزن‌گیری خوبه، تب نداره، زور زدن شدید یا بی‌قراری غیرعادی نداره، این بالا آوردن‌ها طبیعی هست.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی درباره‌ی تغذیه، رشد و آرامش کودک،

در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان 💛بالا آوردن بعد از شیر خوردن در نوزاد بیست روزه تقریباً یکی از شایع‌ترین چیزهاست و در ...

ممنونم از شما اخه وقتی چهل میل میدم از دهن و دماغ استفراغ میکنه

سلام مامان 💛بالا آوردن بعد از شیر خوردن در نوزاد بیست روزه تقریباً یکی از شایع‌ترین چیزهاست و در ...

من هر دوساعت سی میل شیر خک از اپتامیل یک میدم که اپنم باز گاهی بالا میاره اما وقتی میشه چهل میل استفراغ جهشی از دماغ و دهن داره