2777
2789
عنوان

دهه دوم ایام فاطمیه کیه

62 بازدید | 9 پست

شروع شده یانه؟

کی شروع میشه؟

اصلا هر سایتی یه چیز نوشته

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در نظر من که شروع شده

دمتون گرم

یه کاری میخواستم انجام بدم

خواستم‌مطمئن بشم

ممنونم

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

استارتر یه عالم شیعه میخواست دو دهه ایام فاطمیه رو بکنه یه دهه که حضرت زهرا میاد به خوابش و میگن:به تو چه که مردم چند روز برای ما عزاداری میکنن 

بزار همه بدونن من علی چقدر عذاب کشیدیم 

بزار همون دو دهه باشه همه بفهمن🙂

24آبان تا 3آذر

دمتون گرم

یه کاری میخواستم انجام بدم

خواستم‌مطمئن بشم

ممنونم

والا من که همش‌ ماشین عروس میبینم چرا پس‌عروسی میگیرن

آره طرف مام تالاره و عروسی ..

عجیبه