2777
2789
عنوان

بگید با خواستگارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست
بمیرم برات...انشالله از این به بعد زندگیت عالی بشه‌..برای همین سختی هایی که کشیدی میگم که با آدم سطح ...

فداتشم عزیزم خدانکنه 

دیشب باز باهم رفتیم بیرون ازم پرسید نظرت چیه گفتم اگه با عقل خودم بخوام تصمیم بگیرم جوابم منفیه ولی گفتم بریم مشاوره شاید چیزایی که از نظر من منبع تفاوت و اختلاف نظره از نظر مشاور نباشه

حالا دیگه تصمیم با اونه که بریم مشاوره یا همین جواب منفی منو بپذیره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

‌کار با نمازش ندارمحس میکنم رو حلال حرومم زیاد حساس نیستمشروبم میخوره حالا نه همیشه ولی پیش بیاد میخ ...

دوست عزیز

بی هیچ حرف دیگه ای اینو ردش کن. اصلااا گزینه درست حسابی نیست

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزیزبی هیچ حرف دیگه ای اینو ردش کن. اصلااا گزینه درست حسابی نیست

اینکه تا الان ادامه دادم اینکه وقت مشاوره هم گرفتیم اینو چیکار کنم ردش کنم الان برای خودم بد میشه

بعد جلسه اول مشاوره میگم نظر مشاور این بود مناسب هم نیستیم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اینکه تا الان ادامه دادم اینکه وقت مشاوره هم گرفتیم اینو چیکار کنم ردش کنم الان برای خودم بد میشهبعد ...

میتونی جلسه اول دوتایی برید و بعدش خودش تکی بری. باهاش صحیت کن

حرفاتو بزن. بزار فکرتو منسجم کنه. کمکت کنه تصمیم درستی بگیری

ولی دوست گلم مردی که مشروب میخوره اصلا قابل اعتماد نیست

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین