2777
2789
عنوان

بگید با خواستگارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست
منم چند وقتیه سرم دارع منفجر میشه بخاطر خاستگار خاستگارم هیچکدوم از معیارهام ندارع بخاطر نداشتن خاست ...

خیلی حس بدیه دلم میخواد بمیرم از یه طرف به شدت تنهام از یه طرف همه میگن خواستگار بهتر برات میاد و این ازت پایین تره 

اگه خانواده ی مناسبی داشتم وضعیتم این نبود 

درکت میکنم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

خب الان سن ازدواج بالا رفته....اصلا بعد ۳۵ سالگی ازدواج کنی چی میشه؟؟؟صبر کن طرحت تموم بشه بعد ازدواج کن....حتما صبر کن با پزشک ازدواج کنی....خدا رو چه دیدی شاید تو همین طرح تا سال دیگه با یک پزشک ازدواج کردی....خداشاهده بدون قرض میگم ولی پسر روستایی با خانوده سنتی که غیرپزشک هم هست  اصلا درکت نمیکنه و باهاش خیلی اذیت میشی...اینهمه زحمت کشیدی یه ازدواجی بکن سطح زندگی خودت و فرزتدانت عوض بشه...نه اینکه دوباره تو همون سطح زندگی بمونی

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوم شما ب نماز یا روزه اش چیکار داری ببینید از لحاظ اخلاق و رفتار چجوری هست و اگر آدم با عرضه و با ...

‌کار با نمازش ندارم

حس میکنم رو حلال حرومم زیاد حساس نیست

مشروبم میخوره حالا نه همیشه ولی پیش بیاد میخوره

مثلا تعریف میکرد برای شرکتی کار میکرده جایی که ۳۰ متر آسفالت کرده بودنو ۶۰ متر ثبت کرده

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

‌کار با نمازش ندارمحس میکنم رو حلال حرومم زیاد حساس نیستمشروبم میخوره حالا نه همیشه ولی پیش بیاد میخ ...

شما اینها همرو میدونی بعد میای از ما نظر میخوای؟؟ طرف مشروب میخوره و حلال حروم سرش نمیشه بدون هیچ فکر و مشورتی ردش کن 

🫡"sarbaz"

‌کار با نمازش ندارمحس میکنم رو حلال حرومم زیاد حساس نیستمشروبم میخوره حالا نه همیشه ولی پیش بیاد میخ ...

اوه اوه مشروب می خوره این رد فلگ هست

به بحث شرعیش کار ندارم ولی دیگه عادت می کنه بعد هی حرف بیخود می زنه و... بیخیال خواهر من...

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

اصلا در حد و شأن شما نیست به نظرم

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
اوه اوه مشروب می خوره این رد فلگ هستبه بحث شرعیش کار ندارم ولی دیگه عادت می کنه بعد هی حرف بیخود می ...

گفت تو عروسی چند سال پیش خوردم 

خب الان سن ازدواج بالا رفته....اصلا بعد ۳۵ سالگی ازدواج کنی چی میشه؟؟؟صبر کن طرحت تموم بشه بعد ازدوا ...

خیلی ناراحتم برای خودم 

یه فامیل داشتیم فوق العاده پولدار با سهمیه باباش دندونپزشکی خوند تو دانشگاه با همکلاسیش دوست شد ازدواج کرد 

یکی مثل اون همه چیزش سر جاش بود یکیم مثل من

من سال کنکور حتی پول یه کتاب نداشتم با این وجود رتبم خوب شد اگه میذاشتن من یک سال دیگه بمونم پشت کنکورتعهدی نبودم الان ولی همون موقع بابام مامانمو زد دنده هاش شکست و... 

گفت تو عروسی چند سال پیش خوردم

باز هم با این وصفی که گفتید به نظر آدم معقولی نیس.

خیلی حس بدیه دلم میخواد بمیرم از یه طرف به شدت تنهام از یه طرف همه میگن خواستگار بهتر برات میاد و ای ...

تو بخاطر شغل خوبی ک داری ممکنه خاستگار خوبی برات بیاد 

من مادر هم ندارم ک کنارم باشه چنتا خاهر متاهل دارم ک همش بهم میگن میمونی رو دست مون چون تو فامیل دختر هم سن من مجرد نیست شاید الان هم بهم میخندن 

جدا از اینا وقتی دلت پیش یکی دیگه گیر باشه همه چیز بدتر میشه 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

تو بخاطر شغل خوبی ک داری ممکنه خاستگار خوبی برات بیاد من مادر هم ندارم ک کنارم باشه چنتا خاهر متاهل ...

بخدا موندم پرا زندگی با بعضیا اینجوری تا میکنه بعضیا هم همه چیزشون به راهه

اگه شرایط شما رو می‌پذیرد قبول کن ....نماز وروزهای خیلی از متأهلان هستن یکی میخونه دیگری نه ...ولی خ ...

شرایطو پذیرفته از خداشم هست جواب مثبت بدم

خیلی ناراحتم برای خودم یه فامیل داشتیم فوق العاده پولدار با سهمیه باباش دندونپزشکی خوند تو دانشگاه ب ...

بمیرم برات...انشالله از این به بعد زندگیت عالی بشه‌..

برای همین سختی هایی که کشیدی میگم که با آدم سطح پایین تر از خودت ازدواج نکن...هنوز خیلی جوونی..دخترهای دیگه تا سی چهل سالگی تو خونه پدر منتظر شاهزاده سوار براسب سفید نشستن شما پزشک شدی تصمیم عجولانه نگیر‌....هشت سال هم الان به نظرت زیاده چشمت رو ببندی باز کنی تموم شده ...تو برای اینکه سطح زندگیت رو ببری بالا قدم اصلی رو برداشتی و پزشکی قبول شدی....یا ازدواج نکن یا هر جور شده با پزشک ازدواج کن...بزار سرنوشت خودت و بچه هات عوض بشه....من دندانپزشکی شهریه پرداز قبول شدم ..نخواستم خودخواه باشم و به خاطر هزینه نرفتم....الان بیشتر از خودم نگاه بچم میکنم غصه میخورم که اگه من اون زمان پافشاری میکردم سختی ها رو  تحمل میکردم الان نه تنها خودم بلکه سرنوشت دخترکم هم خیلی خوب بود....(نزدیکان من خیلی هاشون  پزشکن و زن و شوهرهای پزشک واقعا سطح زندگیشون یه چیز دیگه هست)

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤