2777
2789
عنوان

معلم پسرم بیاید🙏

520 بازدید | 60 پست

پسرم کلاس اولیه نوشتنش خوبه خدا را شکر املا میگم خوبه از اولش خیییلی بهتر شده دیگه تو املاش مکث نمیکنه و می‌نویسه و غلط ندارد شاید یکیش راهنمایی کنم و....

ولی معلمش همش یا می‌نویسه تمرین بیشتر یا تو ارزش یابی می‌زنه تسلط نسبی😐

امضا می‌کنه قبلاً شعر مینوشت تو لوحه نویسی ها حالا فقط امضا خالی با تاریخ آدم لجش میاد آنقدر تمرین تکرار زحمت آخر بره بیاد هر بار یه تذکر 

تا کجا درس دادن پسر منم کلاس اولیه.ده روزه ول کرده رفته معلمه عروسیشه بچه ها سرگردن😐😂😂خیلی باحاله معلمه استوری های سمی میذاره 

من ب جاش خجالت میکشم

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید پسرتون تو جمع کلاس تمرکز نداره و گوش نمیده تو خونه املا میگیرید یه بار بیشتر تکرار نگید تا یاد ...

یه بار بیشتر تکرار نمیکنم کلمه را کامل میگم مثل معلمشون راه میرم تلویزیون روشن لباسشویی روشن بود دیروز همه را رعایت میکنم نمی‌دونم مشکل کجاست🤷

خخخخ درس س امروز درس او شما کجان درساشون حالا آمد تند تند درس میده 😐

اره دقیقاااا ما هم س

منتظریم بیاد او درس بده عچوس خانوم

متنفرم ازش

یه بار بیشتر تکرار نمیکنم کلمه را کامل میگم مثل معلمشون راه میرم تلویزیون روشن لباسشویی روشن بود دیر ...

از معلمش نمیرسه...‌ ترس بچه ها باعث میشه اشتباه کنن یا اینکه برو پیش معلمش

چرامتنفر؟ چه استوریایی میزاره

چون خیلی دلسوز نی

استوری سمی 

خیرسرش معلمه 

باورم نمیشه عین بچه ها ذوق عروسیشو داره یبار گذاستی بسه دیگ هی استوری هی استوری 

مثلا ی کلیپ ی دختره تو رخوتخواب نصف شب میرقصه نوشته وقتی یهویی نصف شب یادت میاد عروسیته 😐😐یا کلی ازهمین چرت وپرتاااااا