2777
2789
عنوان

معلم پسرم بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 60 پست
منم غیر انتفاعی هست شما چقدر هزینه دادید؟

میگم خو شهر کوچیکه  بدون امکانات خاصی ۲۰ تومن

شما چقدر 

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بین کلاس اولیا غلط نوشتن و بی دقتی خیلی خیلی شایع هست و طبیعیه،پس معلمشون از این بی ذوقاست و خودش هم ...

آره حتما بش میگم ببین اینطور بگم خوبه 

اسم پسرم بگم بعد بگم میاد خونه گاهی که ستاره کشیدید براش ذوق می‌کنه مامان معلمم ستاره کشید (کل سال دوبار بیشتر نکشیده)🤭 برم بشینم درسم بخونم تا یه ستاره دیگه بهم بده 

نظرت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵۵تومن واقعا که برید اعتراض کنید پول دادیدا🥲

هیچ مامانی اعتراض نداره هیچکس 

همه ساکت وتبریک وخوش وبش ب معلمه😐😂😂

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

دوران ابتدایی مدرسه ی غیر دولتی فقط پولتو میندازی بیرون با یه معلم آبکی بی تجربه

معلم های دولتی از تربیت معلم میان بیرون که کلی روشون کار شده و سنجش شدن

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
معلم پسرم تا الان یکبار املا گفته از کلمات بابا آبی ادب باد بادام و اینارو بچم درست نوشته املای بعد ...

بله برا پسر منم فعلا تا اینجاش مشکل خاصی نداره

ولی صداکشی با رو اصلا متوجه نمیشه هرچقدر میگم

ب ا نمیتونه جدا کنه همون مینویسه با

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵۰ تومن دادی😑 مدرسه دولتی بچم معلمشوننن عین معلمای اینستا هرروز با یه ایده میاد کلاس انقد تمیز درس میده پایان کلاس تکالیفو میزاره گروه تا ساعت نه و نیم شب هم بازخورد داره توی پیام رسان خیلی زحمت میکشخ و خیلی مودبه و با کمالات خداخیرش بذع

سلام منم پسرم کلاس اوله و رو این موارد خیلی حساسه

با این تفاوت که خطشم درشته و دقت نمیکنه

معلمش میومد غلط میگرفت و خط میکشید

منم تمرینمو بیشتر کردم روش درکنارش

به معلشم پیام دادم کلاس اوله بیشتر تشویقی داره تکالیفشو انجام میده توخونه دایم تشویقی تکالیفو اناجم میده شده با تشویق کلامی یا مثلا شکلات یا ....

اونم روش خودمو  برد جلو

تو این دوهفته حتی ایراداتشم با تشویقو رفاقت بهش میگفت خیلی خیلی جواب گرفتم

به نظرم بهش بگید با این روش شما بچم زده میشه ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

بله برا پسر منم فعلا تا اینجاش مشکل خاصی ندارهولی صداکشی با رو اصلا متوجه نمیشه هرچقدر میگمب ا نمیتو ...

ببین یه برگه بردار بزرگ بنویس با با بعد با قیچی قسمت هاشو جداکن کامل تا اخر جدا نکن یکم گیر بمونه بعد هی بهم بچسبون بگو ببین کنار هم باشن میشه با وقتی بگن نشانه ها رو جدا کن باید این مدلی جدا کنی ب ا ب ا

۵۰ تومن دادی😑 مدرسه دولتی بچم معلمشوننن عین معلمای اینستا هرروز با یه ایده میاد کلاس انقد تمیز درس ...

۵۵تومن ۱۵تومن پول سرویس ده تومنم پول خورده وسایل سال دیگه دولتی می‌نویسم گفتم لوله بچه کوچیک دارم حوصلم نمیگیره ولی خیلی مدرسه خوبیه ها معلمش خوبه ولی همش میگه تمرین کنید تمرین کنید به مادرای دیگه هم همینه 

۵۵تومن ۱۵تومن پول سرویس ده تومنم پول خورده وسایل سال دیگه دولتی می‌نویسم گفتم لوله بچه کوچیک دارم حو ...

عزیزم تمرین درستخ مادرا باید کنن ولی تو کلاس هم باید هی کارای جدید کنه تا بچه انگیزه بگیرع

ببین یه برگه بردار بزرگ بنویس با با بعد با قیچی قسمت هاشو جداکن کامل تا اخر جدا نکن یکم گیر بمونه بع ...

تو‌ دفترش که خیلی توضیح میدم نمیدونم چرا متوجه نمیشه 

ب غیر اخرو آ غیر اول رو میشناسه قشنگ چرا جدا کردنی متوجه نمیشه نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40