2777
2789
عنوان

معلم پسرم بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 60 پست
خوب برو بپرس ببین مشکل از کجاس.تو مدرسع احتمالا به خوبی خونه نیست.دلیلش رو پیدا کن

آخر هر ماه جلسه مادراست براصحبت کردن و....

ولی نمی‌دونم برم چی بگم بگم چرا زدی تسلط نسبی😐نمی‌خوام جلوه بدی داشته باشه و معلم بدش بیاد و..... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غلط نداشته اصلا فقط بین جمله ها یه کم کم فاصله گذاشته معلم نوشته فاصله رعایت شود تو جدول ارزشیابی زد ...

اهان بیخیال دیگ 

پسر منم همینه اسد رو نوشته ا س د 

درصورتی ک خونه راحت مبنویسه اسد 

امدم َ اصن نذاشته و...

کلا خیلی بی دقتن تو کلاس 

داخل خونه قشنگ ومرتب 😂😂

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

آخر هر ماه جلسه مادراست براصحبت کردن و....ولی نمی‌دونم برم چی بگم بگم چرا زدی تسلط نسبی😐نمی‌خوام جل ...

خط فاصله مگه یادشون نداده بذارن؟؟؟؟

اخر کلمه خط فاصله

اخر جمله نقطه

آخر هر ماه جلسه مادراست براصحبت کردن و....ولی نمی‌دونم برم چی بگم بگم چرا زدی تسلط نسبی😐نمی‌خوام جل ...

نگو چرا تسلط نسبی زدی.درسشو بپرس.بگو ایراداتش کجاس بیشتر کار کنم... وسط اون حرفام بگو تو خونه عالیه.درست مینویسه سریع مینویسه...

ده روزه معلم ندارند کی بالا سرشونه نمیشه اعتراض کنید 🥲

مدرسه غیردولتی هس تو شهر خیلی خیلی  کوچیک و بی دروپیکر 

خیرسرم خصوصی گذاشتم ولی بدرد نمیخوزه😂😂

سال دیگ میبرم دولتی حتما

معاون بالاسرشونه 😂😂براشون میاد قصه میگه

نگو چرا تسلط نسبی زدی.درسشو بپرس.بگو ایراداتش کجاس بیشتر کار کنم... وسط اون حرفام بگو تو خونه عالیه. ...

ماه پیش گفتم ایرادش کدوم قسمت گفت تکرار و تمرین و... هنوز به نشانه نرسیده بودم

به خدا خودش ۲صفحه جزوه میگه بنویسن یک صفحه جزوه ریاضی تمام 

من خودم علاوه بر اونا یه صفحه بخش و صدا کشی دو صفحه املا یه صفحه املا پاتخته ای یه صفحه دنبال نشانه گشتن روزنامه ای و جدول ترکیب کار میکنم 

روزانه دو سه تا کاربرگ ریاضی 😫

املاشون ک الان خیلیم نمیتونه زیاد باشه مثلا دو سه جمله شاید بشه حالا از این بین چند تا غلط داره معمو ...

اصلا غلط ندارد فقط اولین املاش بادام.  م  را جا انداخته بود اونم چون سر م از بالا آورده بود پایین آمده بود پاک کنه درست بنویسه معلم کلمه بعدی گفته اینم رفته بعدی بنویسه یادش رفته

مدرسه غیردولتی هس تو شهر خیلی خیلی کوچیک و بی دروپیکر خیرسرم خصوصی گذاشتم ولی بدرد نمیخوزه😂😂سال د ...

برو بگو ما هزینه کردیم یعنی چه با مادرا برو یا به صورت ناشناس پیام بفرس به مدیر 

اصلا غلط ندارد فقط اولین املاش بادام. م را جا انداخته بود اونم چون سر م از بالا آورده بود پایین آم ...

بین کلاس اولیا غلط نوشتن و بی دقتی خیلی خیلی شایع هست و طبیعیه،پس معلمشون از این بی ذوقاست و خودش همچین باحال نیست میتونی متاسفانه خیلی کاریش نمیشه کرد میتونی البته پیشنهادم بدی بهش ک بچه ها اینطوری خیلی بیشتر خوشحال میشن انگیزه میگیرن با ذوق میان خونه با ما نشون میدن ک شما براشون برچسب یا مهر یا .... زدین،،،