2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11091 بازدید | 108 پست
هم خوشحال هم ناراحت چون یاد اتفاق بد زندگیم افتادم

هنوز دوستش داری که با حرف محبت آمیزش خام شدی

من فقط حالت تهوع می گیرم با آخرین بار خیانت که خودش اعتراف کرد و خدا می دونه آخرین باره یا هزارمین بار 

اصلا نداشتم نزدیک م بشه

من حتی خونه پدر هم ندارم ولی دارم کار می کنم خونه رهن کنم با بچه م برم 

محبت اونم آرزوی خودش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز دوستش داری که با حرف محبت آمیزش خام شدیمن فقط حالت تهوع می گیرم با آخرین بار خیانت که خودش اعتر ...

برا من تازه نبست خیانتش دوسال بیشتر گذشته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم فراموش کن بره دیگه چرا خودتو اذیت میکنی تو که بخشیدیش دیگه

نه من نبخشیدم خودشم میدونه فقط بزام کمرنگ شده 

تا الان مشکلی نبود امشب این کلمه لعنتی رو که گفت بهم ریختم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بالاخره مبحتش تاثیرگذار بود یا نتیجه عکس داد نفهمیدم

متن رو درست بخونی متوجه میشی قطعا

اومدم بگم از مرد زبون باز خوشم نمیاد چون اکثرا دورو خیانتکار و دروغگو هستن که به وسط تاپیکت رسیدم... ...

زبونش ادمو جادو میکنه باید فقط با همچین آدمی زندگی کنی تا متوجه بشی شده خیلی وقتا از شدت حرفاش حالم بد بشه اما گاهی زن بعد یه حال بد نیاز داره یکی این حرفارو بهش بزنه