2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

154 بازدید | 11 پست

من با مادرشوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنم هر نوه ای که میاد خونش ‌.بچه های منم میرن اونجا بازی میکنن پس مسلما اونجا رو قاطی میکنن آشغال میریزن بعد همه میان بچه هاشونو میبرن بچه های منم پا میشن میان خونه خودمون چون هیشکی خونشو جمع نمیکنه و اینم نمیزاره به این نکته تاکید می‌کنم خودش نمیزاره کسی دست بزنه میگه این یعنی من چون باهاش تو یه ساختمونم پس وظیفه ی منه که تمیز کنم منم چرا تمیز کنم یکی دیگه ریخته من جمع کنم؟
دیروز رفتم خونه مادرشوهرم هی میگه بچه هاتون پنجره رو باز میزارن خونم پر از گردو خاک میشه منم گفتم آخه قد بچه ی من که به پنجره نمیرسه ببین کدوم نوه ات باز کرده به اون بگو.بعد یکی از نوه هاش که سی سالشه هم اونجا بود .پیش اون میگه پاشین شام درست کنید منم گفتم ممنون من  شام نمیمونم میرم خونه  خودم.میگه وا بچه ات رو اینجا میزاری خودت میخوای بری پس پاشو برا ما شام درست کن بعد برو منم هیچی نگفتم پاشدم اومدم خیلی رفتارش زننده نبود گفتم اینو به شوهرم که پسرت میشه بگو، بگو که بچه هاتو نزار اینجا بیان

چون بچه هام حرف منو گوش نمیدن زود حاضر میشن میرن خونه مادربزرگشون با بچه های دیگه بازی کنن 

اینو من بشوهرم گفتم میگه تا حالا به من نگفته بچه های تو نیان یا میان اینجارو میزنن بهم

بنظرتون من حساسم 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

نذار بچه هات برن هر وق مهمون داشتن بچه هاتو ببر بیرون پارک یا خونه مامانت

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بار اول شاید شوخی کرده ولی در کل زیاد نذار بچه هات برن بالا که باعث بشه ناراحتی پیش بیاد چون چند ...

زنجیرشون کنی نمیمونن خیلی خاستم نرن ولی پسرم میگه اونکه اینجور تو رو اذیت میکنه منم برم خونشو بهم بریزم عقلش بیاد سرجاش و در میره

نذار بچه هات برن هر وق مهمون داشتن بچه هاتو ببر بیرون پارک یا خونه مامانت

شهر غریبم پارک هم که الان نمیشه همیشه نمیشه برد مثلا شب میان این آدم نیست اگه آدم بود میگفت بچه ها خودتونم تمیز کنید نه که بگه شما مهمونید دست نزنید ها بزار اینا که وی این خونن اونا تمیز کنن

لحن شما خیلی طلبکارانه بودهبچه هر کی بیاد بچه های شما هم بدو بدو میرن خونه مردم رو به هم می ریزن پس ...

من چندین بار تمیز کردم بعد دیدم مادرشوهرم میگه این وای پس چرا مال همه رو تمیز نکردی مثلا لحاف ترکشون انداختن زمین ما هم اونجا بودیم دیدم بچه ی خواهرشوهرم اونا رو ریخت منم جمع نکردم برگشته میگه تو باید جمع کنی دخترم مهمونه

من چندین بار تمیز کردم بعد دیدم مادرشوهرم میگه این وای پس چرا مال همه رو تمیز نکردی مثلا لحاف ترکشون ...

پس باید جلوی بچه هاتون رو بگیرید که نه خونه اونها به هم بریزه نه شما مجبور بشی ریخت و پاش بقیه رو تمیز کنی