2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه عروسم و در حال رفتن به پاگشا، هر جا که میریم دست خالی نمیریم و با خودمون یه جعبه شیرینی می‌بریم، که یه جعبه شیرینی رنج سیصد و پنجاه برامون تموم میشه و کادویی هم که هر جا رفتیم گرفتیم پونصد تومن پول بوده که تو پاکت گذاشتن، عملا هیچ هدیه ای آنچنان به خودمون نمی مونه و اون پونصد تومنی که میدن سیصد و پنجاه تومنش در جا هزینه شیرینی میشه و تهش یه صدو پنجاه تومن به عنوان کادو دستمون میمونهو عملا کادویی که میدن هیچی نمیشه، ولی خب بنظرم عیبی نداره که از کادو چیزی نمیمونه چون صاحب خونه برای شام کلی به زحمت و هزینه می افته. 

تازه عروسم و در حال رفتن به پاگشا، هر جا که میریم دست خالی نمیریم و با خودمون یه جعبه شیرینی می‌بریم ...

عزیزم شکلات بگیرید کادویی دویست ،دویست پنجاه هاست .... اینجوری نصف میمونه .

منم زمان خودم هفتاد شکلات می‌گرفتم صد کادو میدادن

یا فاطمه زهرا#
تازه عروسم و در حال رفتن به پاگشا، هر جا که میریم دست خالی نمیریم و با خودمون یه جعبه شیرینی می‌بریم ...

خوشبخت بشی عزیزم 

ما هم یه جعبه شیرینی میبریم اصولا ولی مهمونی امشب همسرم گفته کارتن نبات ببریم 

و اینکه ایجا فقط رسمه خانواده عروس کادو بدن  ( پدرو مادر عروس)

و کادویی نمیدن.

عشــــAــــق🔗♥️

اره ما چند تا از دوستان رو خامه بردیم ولی مهمونی ک امشب دعوتیم همسرم میگه کارتن نبات ببریم خوبه بنظر ...

نبات؟  مگه سوغاتی میبرین؟؟!! 

به نظرم مناسب نیست همون شیرینی یا شکلات بگیرین 

من که شکلات میبردم .اون موقع باراکا میگرفتم هفتاد تومن بعد صد تومن به من کادو میدادن گداهاااااا

😂😂😂حالا باز شما خوبه بهتون کادو میدن 

ایجا رسم کادو دادن فقط برا همون روز عروسیه 

فقط پدر و مادر عروس برا پاگشا کادو میدن اینجا

عشــــAــــق🔗♥️