2777
2789
خوشبخت بشی عزیزم ما هم یه جعبه شیرینی میبریم اصولا ولی مهمونی امشب همسرم گفته کارتن نبات ببریم و این ...

چه جالب

تا حالا نشنیده بودم فقط خانواده عروس، کادوی پاگشا بدن. 

شاید نبات بردم هم براشون عرف و مرسومه؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبخت بشی عزیزم ما هم یه جعبه شیرینی میبریم اصولا ولی مهمونی امشب همسرم گفته کارتن نبات ببریم و این ...

خیلی ممنون، همچنین 🌹

یه پیشنهاد دیگه که به ذهنم رسید به جای کارتن شاخه نبات میتونی یک کیلو شیرینی دانمارکی بخری ببری هزینش از شیرینی تر کمتره و تا حدودی مجلسی تره، البته باز هم صلاح رو خودت و همسرتون میدونید با هم مشورت کنید ببینید بر حسب جایی که میخواهید برید چی مناسب تره که ببرید. 

خیلی ممنون، همچنین 🌹یه پیشنهاد دیگه که به ذهنم رسید به جای کارتن شاخه نبات میتونی یک کیلو شیرینی دا ...

😂😂کارتن نبات از خامه گرون تره میگه این بهتره ببریم بیشتر بدترشون میخوره 

من دوس دارم همون خامه ببریم راضی نمیشه ک 

عشــــAــــق🔗♥️

😂😂کارتن نبات از خامه گرون تره میگه این بهتره ببریم بیشتر بدترشون میخوره من دوس دارم همون خامه ببری ...

شوهر منم بعضی وقتا اینجوری میشه😂😂😂، یعنی هر چی بهش میگی فایده نداره، نمیدونم واقعا بعضی وقتا این مردا چه فعل و انفعالاتی تو مغزشون رخ میده که اینطوری میشن🧐، یعنی هر چی منطق میگی فایده نداره آخر سر کارخودشون رو می‌کنند.🥴😮‍💨 

شوهر منم بعضی وقتا اینجوری میشه😂😂😂، یعنی هر چی بهش میگی فایده نداره، نمیدونم واقعا بعضی وقتا این ...

انقد هم فلسفه چینی میکنه ک راضی بشم 

الان یکی از دوستان اینجا گفت مگ سوغاتیه ک نبات ببرید 

بهش میگم باز میگه نه 

عشــــAــــق🔗♥️

انقد هم فلسفه چینی میکنه ک راضی بشم الان یکی از دوستان اینجا گفت مگ سوغاتیه ک نبات ببرید بهش میگم ب ...

دیگه ولش کن، اعصاب خودت رو خورد نکن خواهر🙃، اون دیگه اول آخر کار خودش رو میکنه، بزار به حال خودش باشه، اگه خونه ی دوستای خودش میرید یا فامیل های خودش بیخیال بگذار هر کاری میکنه بکنه دوستا و فامیل های خودش اند، فقط اگه با سمت خودت و فامیل های خودت طرفی و رودربایستی داری و... نگذار از این کارا انجام بده. 

دیگه ولش کن، اعصاب خودت رو خورد نکن خواهر🙃، اون دیگه اول آخر کار خودش رو میکنه، بزار به حال خودش با ...

اره دیگه چیزی نمیگم 

اره خونه عمو همسرم دعوتیم 

هعییی خواهرررر

عشــــAــــق🔗♥️

انقد هم فلسفه چینی میکنه ک راضی بشم الان یکی از دوستان اینجا گفت مگ سوغاتیه ک نبات ببرید بهش میگم ب ...

بهش بگو بحث این که نبات به درد بخورتره نیست بحث اینه که من تازه عروسم و زشته. 

اگه فامیلای شماست و میدونی ممکنه بهشون بر بخوره نبر ولی اگه فامیلای نامزدتن عیبی نداره بذار ببره. اونجا بحثو باز کن بگو فلانی یعنی نامزدت گفته نبات ببرین 

بهش بگو بحث این که نبات به درد بخورتره نیست بحث اینه که من تازه عروسم و زشته. اگه فامیلای شماست و می ...

اره فامیل همسرم هستن 

دیگه چیزی نمیگم بهش هرکاری میخواد بکنه 

عشــــAــــق🔗♥️

اره فامیل همسرم هستن دیگه چیزی نمیگم بهش هرکاری میخواد بکنه

حالا که فامیلای خودشن دیگه چیزی نگو. یه وقتا یه چیزی رو هی تکرار میکنی، مردا بدتر مقاومت میکنن. شایدم یه چیزی بوده که خودشون بهتر میدونن الان چی ببرن. 

ان شاءالله بهتون خوش بگذره