2777
2789
من گذاشتم اول هفته 8 برم .یعنی 5شنبه این هفته. شما شنیدی؟

منم دیروز ۶هفته رفتم چیزی ندید گفت ۲هفته دیگه بیا خیلی ناامیدم کرد

کاش منم الکی عجله نمیکردم و برای خودم اعصاب خوردی درست نمیکردم همون ۸هفته میرفتم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با حسایب پریودم الان هفت هفتهو دو روزمه ولی با شونو شش هفته ام نمیدونم با کدوم منتظر باشم

اولین روز اخرین پری کی بود؟ 

مال من تاریخ پری و سونو مطابقت داره با سونو ۲روزم جلوترم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
منم دیروز ۶هفته رفتم چیزی ندید گفت ۲هفته دیگه بیا خیلی ناامیدم کرد کاش منم الکی عجله نمیکردم و برای ...

توی بارداری اصلا عجله نکن. اگر نا امیدت کرده خیلی ادم بی سوادی بوده جون تا 8 هفنه و 6 روز وقت هست

منم دیروز ۶هفته رفتم چیزی ندید گفت ۲هفته دیگه بیا خیلی ناامیدم کرد کاش منم الکی عجله نمیکردم و برای ...

وای نمیدونی من چقدر نگرانم.بهت گفت که احتمالا پوچ باشه؟

توی بارداری اصلا عجله نکن. اگر نا امیدت کرده خیلی ادم بی سوادی بوده جون تا 8 هفنه و 6 روز وقت هست

وای جدی میگی عزیزم من شب و روز ندارم انقدر که نگرانم  سونوی که پری روز انجام دادم دکتر زنان با دستگاه سونوش تو مطب انجام داد ممکنه که دستگاه اون دقیق نباشه؟

ان شاالله🙏🙏🙏

وای جدی میگی عزیزم من شب و روز ندارم انقدر که نگرانم  سونوی که پری روز انجام دادم دکتر زنان با ...

بله بزار هفته ۸ سونو ی جای معتبر برو

آره سر هر دوش از همون اولش لکه بینی داشتم

یعنی تاریخ موعدتم لکه بینی داشتی؟ 

لکه بینیت مداوم بود؟ شیافم استفاده میکردی؟

۱۳ اسفند

درسته براساس تاریخ پری ۷هفته ایی ولی میگن سونو ممکنه ۱هفته کمتر یا بیشتر نشون بده نگرانی نداره توکل کن ب خدا ۲هفته دیگه برو ان شاالله تشکیل میشه برای منم دعا کن