2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من هفته ۵ رفتم جسم زرد وقلب تشکیل نشده بود دوباره پری روز یعنی هقته شش رفتم بازم تشکیل نشده بود ...

نمیخوام نگرانت کنم عزیزم هرکسی خوب ممکنه فرق کنه امامن دقیقا هفته پنج رفتم که جسم زردوقلب تشکیل نشده بود بعدگفت دوهفته واستا امابازهم رفتموتشکیل نشده یود وهفته هشت بودم که متاسفانه کورتاژشدم دور ازجون شما امیدوارم واسه شمابه زودی زودتشکیل بشه ..آمین..

نمیخوام نگرانت کنم عزیزم هرکسی خوب ممکنه فرق کنه امامن دقیقا هفته پنج رفتم که جسم زردوقلب تشکیل نشده ...

مال من هفته ۵ با سونو واژینال جسم زرد تشکیل شده بود میشه امیدوار باشم؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

سلام بچه ها

تبریک میگم به هممون انشاالله هممون بارداری سالم و بدون استرس (اگر بزاره) داشته باشیم. منم هفته شیشمم گذاشتم دو هفته دیگه یعنی هفته هشت برم سونو قلب بدم. هفته سه که فقط ساک رو دید. بچه ها من تا الان اصلا اصلاااا لکه بینی نداشتم، این خوبه یا بده؟؟؟؟

سلام بچه ها تبریک میگم به هممون انشاالله هممون بارداری سالم و بدون استرس (اگر بزاره) داشته باشیم. م ...

خیلیم خوبه برا چی بد باشه

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
نمیدونم گاهی میگم شاید لکه حالا بمقدار کم یعنی اینکه یکسری فعالیتهای رشدی داره انجام میشه ولی شاید د ...

عزیزم شما هم شمارتو بده تو گروه ملدران باردار  اد کنم داریم یه گروه درست میکنیم