2777
2789
عنوان

راننده اسنپ نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 35 پست
شرکت میدهولی یه پنل درست کردن ک شارژ میکنن فک کنم سخت باشه براشون ۲ تا پنلحالا بازم حرف میزنم ببینم ...

تا بخوای صحبت کنی اینقدر این پیرمردو لغو بزن تا از رو بره. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میفهمم چی میگی منم یه مدت یه جایی نزدیک خونمون مشغول بود پیاده میرفتم سر کار ۷ صبح .یه پیرمرد حدودا ۶۰ ساله هرروز میود سر راه من تیکه پرونی وحرفای زشت هروز ها هروز یه قیافه ی کریمی هم داشت که نگو خدا ازش نگذره یادم میوفته تپش قلب میگیرم .بخاطر اون بیشرف دیگه نرفتم سر کار و دیگه هم از اون مسیر نرفتم

اسی جان 

یه داستان فیک درست کن بگو حرفای جنسی زده بعد دفعه بعدی شدید ترش کن بگو ازت درخواست رابطه ج ن س ی کرده بعد بگو پیاده شدنی در رو باز کرد دستمالیم کرد هر کدوم اینا رو تو چند بار مختلف هم تو نظرات مکتوب کن هم زنگ بزن بلافاصله پشتیبانی . انقد بهش تهمت بزن تا گ...وه زیادی نخوره . 

هر چند که تهمت هم نیست طرف واقعا بیمار جنسیه 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

اسم کاربری رو عوض کن ی بار از سر کوچه بگیر یبار ی کوچه اونور تر پیاده شو

آره اینم خوبه یه خط جدید بنداز :")

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱