2777
2789
عنوان

راننده اسنپ نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 35 پست

یه کار کن یه چند روز زودتر از ساعت ۷ اسنپ بگیر برو سرکار برفرض اونجا کمی معطل میشی تا ساعت کاریت آغاز بشه در هفته هم یکی دو روزش رو نزدیک ۸ اسنپ بگیر بعدش مرخصی ساعتی میزنی اگه دیر برسی این طوری اگه یکی دو هفته صبر کنی شاید ازت نا امید بشه فکر کنه دیگه نمیری بره یه منطقه دیگه کار کنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دو هفته زودتر برو دو سه تا خیابون پایینتر اسنپ بگیر کاش میشد بلاک کرد دیگه نتونه سفرات رو ببینه

دقیقا ب پشتیبانی همینو گفتم 

میگ ممنون از پیشنهادتون

بعد تهش میگ اگ از پاسخگویی راضی بودین نمره بدین

گفتم ن راضی نیستم من میگم امنیت ندارم شما میگی ممنون از پیشنهادت😕

دقیقا همینکارو کردمبعد امروز دوباره منو قبول کردهتا نشستم میگه گفتم الان دوباره لغو میکنینگفتم وقتی ...

خب چی جواب داد؟‌

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

میگ من هر کیو دلم بخواد قبول میکنم🤦🏻‍♀️

خاک تو سرش الهی مرض لاعلاج بگیره زمین گیر بشه مرتیکه مریض جنسیه 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ساعت ۶ اسنپ بگیر ... میدونم که خیلی سخته تو اول صبح یه ساعت زودتر پاشدن ولی به نظرم تهش یه ماه سختی بدی مرتیکه از سرش بیوفته فک کنم 💔

من نمیدونم چ مرضی دارهولی واقعا خاک بر سرشصب ب صب تر میزنه تو اعصاب من

اگه هزینت رو شرکت میده برو صحبت کن بگو از این ب بعد با تپسی یا ماکسیم میای به هر حال اونام آدمن درک میکنن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اگه هزینت رو شرکت میده برو صحبت کن بگو از این ب بعد با تپسی یا ماکسیم میای به هر حال اونام آدمن درک ...

آره اینم خوب کاریه اسی :")

اگه هزینت رو شرکت میده برو صحبت کن بگو از این ب بعد با تپسی یا ماکسیم میای به هر حال اونام آدمن درک ...

شرکت میده

ولی یه پنل درست کردن ک شارژ میکنن 

فک کنم سخت باشه براشون ۲ تا پنل

حالا بازم حرف میزنم ببینم چی میشه

مرسی