2777
2789

من کنکوریم خونمون خیلی سرصداس مشکل تمرکزم دارم برای اینکع خونه ساکته مجبورم داد بکشم که ساکت بشن

بهشون میگم کمتر حرف بزنید میگن دهنمون ببندیم میگن اینطوری که تو داد میزنی هیچکس نمیاد تورو بگیره مامانم که از تعریف کردن دختر اینو اون کم نمیاره

امروز رفته جلو در دیده یکی از همسایمون داره از دختر اون یکی همسایمون خواستگاری میکنه واسه فامیلشون

حالا من صبح باهاش بحثم شده اومده اینو به بابام بلند میگه بابا بخدا تمرکز ندارم میام تمرکز کنم یهو گند میزنه اصلا به این فکر نمیکنه که سطح خانوادگی اونا چقد بالاست دختره ناخونکار از از لحاظ جثه از من درشت تر خوش هیکله درس میخونه یکی نیست بهش به خاطر داد کشیدن من نیست وگرنه اون دوست پسرم داره

حالا من از لحاظ ظاهر سرترم اینو نمی بینه فداکاری های منو نمیبینه برا این خانواده

حالا کافی قبول نشم نمیگن تقصیر ما بودا میگه خودش نخونده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مامان منه 😂😂

من ی روش پبدا کردم موثر حرف میزنه هدفون میزارم گوشم با صدای بلند اهنگ میزارم ک نشنوم غصه بخورم

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

خیلیا از این مشکلات دارن متاسفانه باهاش کنار بیا خانوادت قرار نیست عوض بشن، راه حل پیدا کن برو کتابخونه درس بخون یا انباری جایی اگه دارید تر تمیز کن برو اونجا

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این مامان منه 😂😂من ی روش پبدا کردم موثر حرف میزنه هدفون میزارم گوشم با صدای بلند اهنگ میزارم ک نشن ...

بابا رومخمه الان انگار برای دختر همسایه پسر رئیس جمهور اومده خواستگاریش انگار

انگار خواستگارم بیاد من میرم شوهر کنم

چقد سخته تو ایراندختر باشی

همه به یه نحوی مشکل دارن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بابا رومخمه الان انگار برای دختر همسایه پسر رئیس جمهور اومده خواستگاریش انگارانگار خواستگارم بیاد من ...

بخدا منم همینم

انگار که شاخ قول شکستن شوهر شوهر بابا همه شوهر میکنن ولی مهم اینه تو بعدا هم اگه شوهر کنی بختت خوب باشه و اقبالت ن اینکه فرطی بری شوهر کنی

بخدا دیشب کلی حرف سر این خواستگار اینا شنیدم ی کلمع با پیام نوشتم حرف شما متین من توانایی بحث ندارم الانم قهریم از صبح ناله و نفرین فقط هدفون گذاشتم گوشم ابراهیم تاتلیس گوش میدم درس میخونم ک نشونم حتی ناهارم نرفتم بیرون😂🤝🏽

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4