2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شغلمون ازاده وقتی ۱۶۰۰بود خریدیم.درامدمونم خوبه بدنیست ما تیگو ۷پرو داریم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دکوراسیون داخلی ، طراحی و ساخت کابینت و کمد و تیوی وال و...

کجاها میشه باآقایونی مثل شما آشنا شد😁

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خب چجوری میشه بگی

ببین عزیزم باید پول هاتون رو سرمایه گذاری کنید یعنی طلا بخرید یا ماشین مثلا خودمون یه کوییک و رانا دادیم x55 خریدیم حالا یه مقدار طلا و یه ماشین دیگه داریم می خوایم بزاریم روش توسان یا سراتو بگیریم دیگه دوره ای که پول تو بانک بزاری و جمع کنی و ماشین یا خونه بخری تموم شده 

عزیزم چینی هم خوبش هست هم بدش ام وی ام خوب نیست اما ام جی خوبه فونیکس خوبه بستگی ب پول تون داره هونگ ...

همسرم ماشین خارجی داره

تفاوتش با ماشین چینی زمین تا آسمونه

من جک دارم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ماشین خوب که نیستچینیهفقط ظاهر دارهالبته خودمم ماشینم چینیه جبهه نگیرید😅

واقعا ماشین خوبیه مخصوصا خانواده فونیکس مثله تیگو ۷و۸پرومکس یا ایکس تریم واقعا کلی اپشن دارن و اصلا اذیت کننده نیستن البته اگه از صفرش دست خود ادم باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ببین عزیزم باید پول هاتون رو سرمایه گذاری کنید یعنی طلا بخرید یا ماشین مثلا خودمون یه کوییک و رانا د ...

طلا که دارم ولی برای ماشین نمی فروشمش. الانم دوتا ماشین دارم یه ال نود یه ۲۰۶ .میخوام یکی ازینا رو بفروشم با پول پیش خونه ای که دادم اجاره بذارم روش یه ماشین بخرم

واقعا ماشین خوبیه مخصوصا خانواده فونیکس مثله تیگو ۷و۸پرومکس یا ایکس تریم واقعا کلی اپشن دارن و اصلا ...

من به ماشین چینی نمیگم خوب

به ماشینای المانی کره ای ژاپنی میگم خوب

چینی از ایرانیا بهتره

ولی نمیشه بهش گفت ماشین خوب

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊