2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول طرز حرف زدنت یاد بگیر نگفتم دروغگو گفتم فک نکنم ب این دلیل و اگه داررررری آدم ساده ای هستی بجای ...

همین که بهت ثابت شد همه مثل خودت نیستن کافیه برات

منم اگه مثل شما کمبود داشتم قطعا حوصله چیزی رو نداشتم

به احترام استارتر دیگه جوابتو نمیدم من مسئول مشکلات روانی شما نیستم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مبارک تون باشه. پر برکت باشید.به نظر من طلا سرمایه س و ماشین کالای مصرفی..

ممنون. بله، قبول دارم. ولی یه وقتایی سرمایه رو باید خرج کرد تا به یه حداقل رفاهی رسید. بعضی دوستان گفتن ماشین چینی با کره ای قابل مقایسه نیست، بله قطعا نیست. ولی قیمتشم هم قابل مقایسه نیست. حتما کسی که 4 تومن داشته باشه میره ماشین خوب سوار میشه. با 2 تا 2.5 یه سوناتای 2011 تا 12 میشه سوار شد که 14 ساله کار کرده. پس عاقلانه تر با این پول یه ماشین صفر سوار شد. 

حالا انتخاب شماست. الان شما از بیرون میگی اینایی که این ماشینارو سوار میشن درامدشون چقدره. حالا متوجه شدید که درامدتون با اونا ییکیه،فقط یدگاهتون فرق داره. خودم کلا 10 گرم طلا هم ندارم دیگه😂😂حتی پس انداز پولی هم نداریم. ولی شما طلا رو دارید. 

همین که بهت ثابت شد همه مثل خودت نیستن کافیه براتمنم اگه مثل شما کمبود داشتم قطعا حوصله چیزی رو نداش ...

حتی چرت پرت میگی وقتی مثل آدم باهات حرف میزنن باید مثل آدم حرف بزنی کمبود از خودته که نمیتونی دو تا جمله هضم کنی