2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به پوستت داره، ببین بعضیا فکر میکنن هرچی روتین پوستی سنگین تر باشه بهتره درصورتی که اینجوری نیست شما ضدآفتاب و وابرسان مناسب پوستتم بزنی اوکیه، تونر روشن کنندم اگه بخوای میتونی بزنی، میسلار واتر هم خیلی خوبه الودگیا رو پاک میکنه، شوینده هم باید مناسب پوستتون باشه مثلا پوست خشک هیالورونیک اسید داشته باشه پوستربم باید شوینده ای باشه که عمیقا پوست رو تمیز کنه که باعث جوش نشه. توی روتین پوستی ذز محصولات طبیعی هم استفاده کنید عالیع من خودم بجای مرطوب کننده و ابرسان صنعتی توی خونه کرم ابرسان مرطوب کننده درست کردم با خیار و الوئه ورا اینا.... خیلی خوبه در کل بنظرم روتین هرچقدر کمتر و ساده تر باشه بهتره

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

شویندت مناسب استفاده روزانه نیست حتما یکی مناسب استفاده روزانه بگیر خود برند ادعا داره برای استفاده روزانه مناسبه ولی سد دفاعیو ضعیف میکنه اگه روزانه استفاده شه

ضد افتابت خیلی خوبه

ترمیم کنندت بیشتر مرطوب کنندس و انتظار این تبلیغای معجزه ای که اینستا میزاره نداشته باش ازش

او نوتروژینا تونره که گرفتی؟ تونر توی روتین ضروری نیست و من اصلا برند نوتروژینا رو دوس ندارم

دور چشمتم نفهمیدم چه برندیه بیوتی اف جوسانه؟ اون محصولیم که بین دور چشم و مرطوب کنندت بود هم واضح نیفتاده نفهمیدم چیه باز همچنین محصول سمت چپ

گذاشتم ترتیب درست این روتین چطوریه

اول شویندتو بزن بعدشم نظر من اینه که تونر نزنی چون همونطور که گفتم از برندش خوشم نمیاد و جالب نیست محصولاتش

بعدشم یه ابرسان بزن بزار یکم بمونه بعدم مرطوب‌کننده و در اخر ضد افتاب

ولی همرو پشت هم نزنی از هر کدوم یه لایه نازک بزن و اجازه بده جذب پوستت بشه