خانما یکی ازم خواسته با یه دختری صحبت کنم برای ازدواج. قبلا برای کسای دیگه اینکاروکردم میدونم چیابگم.ولی این آقا سنش بالاست به سختی راضی شده به ازدواج فکرکنه و دختری رو انتخاب کنه.توهمین مدت براش بایکی صحبت کردم که جواب منفی دادبخاطراختلاف سن.اینم بهش برخورده که دختره چرا رفته تحقیق ازدوستوآشنا و بعدم جواب رد بخاطر اختلاف سن!حالا واقعا تحمل نداره تحقیق کنن دربارش و آخرشم بگن نه.میگه جلوی فکوفامیل صورت خوشی نداره.چون شخص موجهی هست و آشناهم زیادداره و شهرم کوچیکه.میگه جوری به دختره بگو که مثلا نظرت درباره فلانی چیه؟آیا بیادخواستگاریت جواب مثبت میدی؟ کلا میخوادجوری بگم که دختره بگه آره یانه!! خوهیچ دختری همون اول که نمیادبگه آره فلانی خوبه بگو بیاد!یعنی خودم بودم که هیچوقت نمیگفتم. بهرحال هردختری باید به خانواده بگه اونام شایدتحقیق کنن.بنظرتون چیکارکنم؟!گیج شدم
مرسی از راهنماییتون. بنظرتون نگم خودشون باهم صحبت کنن؟آخه همو دیدن تو مناسبتاو رفتوآمدا. کلا خودم بک ...
من کامل در جریان تاپیکتون نیستم الان یه کم خوندم اگه دختر از خانواده شوهرتونه به نظرم. یه نفر دیگه واسطه بشه بهترِ چون اگه مشکلی پیش بیاد می افته گردن شما
هر چند واسطه بودن خیلی خوبه واسه ازدواج ولی ...
میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.