2777
2789
عنوان

می خوام واسط خواستگاری بشم.چجوری برم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 51 پست
اول که بواسطه ی اعتماد به واسطه یا معرف پس ر و دختر همدیگرو میبینن  اول باید از ظاهر هم خوششون ...

مرسی از راهنماییتون. بنظرتون نگم خودشون باهم صحبت کنن؟آخه همو دیدن تو مناسبتاو رفتوآمدا. کلا خودم بکشم کنار اونا خودشون صحبت کنن

دردم از یار است و درمان نیز هم
مرسی از راهنماییتون. بنظرتون نگم خودشون باهم صحبت کنن؟آخه همو دیدن تو مناسبتاو رفتوآمدا. کلا خودم بک ...

من کامل در جریان تاپیکتون نیستم الان یه کم خوندم اگه دختر از خانواده شوهرتونه به نظرم. یه نفر دیگه واسطه بشه بهترِ چون اگه مشکلی پیش بیاد می افته گردن شما

هر چند واسطه بودن خیلی خوبه واسه ازدواج ولی ...

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت.اینجورم بایدباشه ولی دخترقبلیه رفت تحقیق بعدیادش اومد سنش بالاست

شهص رو معرفي نكن

بگو يكي با اين شرايط هست

شغلش هم كلي بگو 

مثلا دكتر

مهندس 

نجار

اشپز و ...

محل كارش نگو

مشخصات قد و وزن و رنگ پوست و ميزان موهاي سرش هم بگو 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مرسی از راهنماییتون. بنظرتون نگم خودشون باهم صحبت کنن؟آخه همو دیدن تو مناسبتاو رفتوآمدا. کلا خودم بک ...

نه 

همين كاري ك ميگم بكن

نگو اشناست و تو قبلا ديديش

اگه شرايط طرف رو خوشش اومد 

بگو نظرت راجع ب فلاني چيه شنيدم دنبال دختر ميگرده ميخاي بهشون معرفيت كنم؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه  همين كاري ك ميگم بكن نگو اشناست و تو قبلا ديديش اگه شرايط طرف رو خوشش اومد  بگو نظ ...

دقیقا اونم میخواد همینو بگم ولی دختره مطمئنا میگه نه نمیخوام مگه بی شوهرموندم.اگه دوس داره بیاداگه نداره نیاد

دردم از یار است و درمان نیز هم