2777
2789
عنوان

می خوام واسط خواستگاری بشم.چجوری برم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه خواهش کنم به من بگی باید چجوری واسطه یا خواستگاری کرد برادر منم داره سنش می ره بالا مادرم ...

سلام عزیزم شمام از راهنماییای بچه ها استفاده کنید .منم فعلا توش موندم!هرچند که قبلا اینکاروکردم

دردم از یار است و درمان نیز هم
تازه یه مشکل دیگه که دارم اینه میگه شوهرت متوجه نشه

احتمالا خجالت میکشه جواب منفی بشنوه و فک میکنه اگه بقیه بفهمن کسی ردش کرده آبرو و غرورش میره یا از کدورت میترسه

بعضی جاها اینجوریه، ما سمت غرب کشوریم اینجا گاها جواب رد منجر به خصومت خانواده ها میشه حتی

سلام عزیزم شمام از راهنماییای بچه ها استفاده کنید .منم فعلا توش موندم!هرچند که قبلا اینکاروکردم

اخه پست اول گفتید بلدید چیا بگید من دوجا رفتم که حتی داداشمو ندیده جواب رد دادن

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
احتمالا خجالت میکشه جواب منفی بشنوه و فک میکنه اگه بقیه بفهمن کسی ردش کرده آبرو و غرورش میره یا از ک ...

دقیقا ماهم غربیم!! خجالت میکشه ولی خب سختمه یهو همسرم بفهمه!! آخه خواهرشوهرمه🙈🙉🙊

اخه پست اول گفتید بلدید چیا بگید من دوجا رفتم که حتی داداشمو ندیده جواب رد دادن    

آره میدونم.حتما باهاتون صحبت میکنم.بچه ها هم راهنماییاشون خوبه

بستگی به اخلاق همسرت داره اینکه بگی یا نه ولی احتمال زیاد خانواده همسرت با پسرشون مشورت کنن بابت خو ...

آقا میخوان فقط دختره بدونه😅😅

اول که بواسطه ی اعتماد به واسطه یا معرف پس ر و دختر همدیگرو میبینن 

اول باید از ظاهر هم خوششون بیاد

پس یه جلسه باید همو ببینن اگه نظرشون مثبت بود تو جلسات بعدی تو مسائل مادی و ..مشکلی با درامد و شغل و تحصیلات داماد ندارن 

گروه خونشون به هم بخوره بعدش برن تحقیق

با یه جلسه که نمیرن تحقیق 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷