2777
2789
عنوان

در مقابل جاری ک از خودش و خانوادش هی تعریف میکنه و ازمن ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا دست کشید کف حیاطم گف ببین خاکیه چرا هروز نمیشوری

بگو کف حیاطو لیس بزنی بهتر میتونی میزان گرد و خاک رو چک کنی

خیلی گستاخه و بی فرهنگه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دلم نمیاد اصلا زاتم نیس ایرادای کسیو ب روش بیارم ولی اینطوری هم دارم میترکم

از اوناس که جلوش در نیای تا آخر ولت نمیکنه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
مثلا دست کشید کف حیاطم گف ببین خاکیه چرا هروز نمیشوری

تو چرا برنمی‌گردی بگی بفکر حیاط خونه من نباش من مشکلی با خاکی بودنش ندارم یا چیزی نمیگی ک توبه کنه اینطور حرف نزنه یا مث خودش باش

حس کنه روی این موضوع حساسی یه اهرم فشار می‌کنه علیهت و همش اذیتت می‌کنه 

بخند رد شو با خودتو بزن به نشنیدن 

حرف زد با یکی دیگه مشغول بحث شو

ماهم به همچین آدم بی درکی داریم و همین کارو میکنیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دیگه خودت داری میگی سلیطه. از پس زبونش بر میای؟

من همچین جاری داشتم ۷ سال دخالت و عذاب شوهرمم طرفدار اون.

آخر تا طلاق گرفت راحت شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مثال بزن تا بهت بگم

مثلا انگشتشو کشید کف حیاطم گف ببین چ خاکیه چرا هروز نمیشوری 

یا بهم گف ما هرچی بخاییم شوهرم میاره خیار. موز هندوونه. تیکه انداخت ک مثلا الان تو خونت نیستش اینا