2777
2789
عنوان

در مقابل جاری ک از خودش و خانوادش هی تعریف میکنه و ازمن ایراد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی من بخام بدجور دلشو میشکنم فقط دوس ندارم ادم بده باشم. گرچه همه همهههه میدونن زن بدیه

اسی هیچوقت بهش توهین نکن خراب میشی 

مثلا میگه حیاط خاکیه روزی یکبار بشور 

بگو چطور دلت میاد بااین بی آبی که کشورمون باهاش روبرو شده  بگی هرروز حیاط بشورم؟واقعا نمیتونم حق الناس کنم 

حیاط خاکی باشه بهتره تا حق مردم گردنم باشه

تو چرا برنمی‌گردی بگی بفکر حیاط خونه من نباش من مشکلی با خاکی بودنش ندارم یا چیزی نمیگی ک توبه کنه ا ...

من لالم رودوایستی دارم چیزی نگفتم 

ولی ازین ببعد میشورمش میزارمش کنار

مثلا انگشتشو کشید کف حیاطم گف ببین چ خاکیه چرا هروز نمیشوری یا بهم گف ما هرچی بخاییم شوهرم میاره خیا ...

جو‌اب قبلی زا بالا بهت گفتم 

جو‌اب میوه هم بگو چه خوب 

وای شرمنده اگه میوه تو خونمون نیست ببخشید دیگه 

اصلا حرفاشو به دل نگیر و تایید کن 

وقتی ببینه برات مهم نیس ول میکنه

من لالم رودوایستی دارم چیزی نگفتم ولی ازین ببعد میشورمش میزارمش کنار

چه رودروایسی 

رودروایسی مقابل کسی باید داشت ک ادب احترام حالیش باشه نه اون 

مث خودش باش وگرنه ببخشید سوارت میشه ها از من گفتن

مثلا انگشتشو کشید کف حیاطم گف ببین چ خاکیه چرا هروز نمیشوری یا بهم گف ما هرچی بخاییم شوهرم میاره خیا ...

مورد اول رو میگفتم کمبود آب هست نمیتونم که من ابو حروم کنم یکی که تو سیستانه از کم آبی تلف بشه قبول هم نکرد احمقه و بحثی نمیمونه 

دومی رو هم شاید بگم ما خوش خوراکیم و مصرف میومون به شدت بالاست و نمیخایم هم کهنه باشه یکی دوروز به بار عصرا میریم می‌خریم امروز شانس شما دقیقا روزیه که باید می‌رفتیم خرید 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من بخام خیلی بد تو پرش میزنم ولی احترام بزرگیشو دارم و تازه عروسم

پس احترام نگه ندار.

اینجور آدما احترام سرشون نمیشه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم