2777
2789

چقدرش همسرتون داد؟

مهریه تون چند تا سکه بود؟

چه سالی ازدواج کردید و شغل همسرتون چی بود؟

کل جهیزیه رو با وام ازدواج گرفتید ؟ 

من هنوز کلی وسایل هست که نخریدم و غصه ام گرفته زمان ازدواج نسل من یا بعد از من چجوری اینا رو میشه خرید ؟ چجوری میشه سرویس طلا یا کلا طلا و اینا رو بخرن

🤔🥺

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

سرویس چوب و یخچال و تلویزیون شوهرم خرید شد 60 تومن 

بقیه چیزا بابام خرید نزدیک 200 تومن شد 

سال 99 -1400

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مثلا خودمن انقدر چیزای الکی گرفتم واس جهاز

نگیر 

بهتر

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یادم رفته دیگه 

سال ۱۴۰۰ جهیزیه گرفتم 

همه اش رو طرف خودم صفر تا صد گرفتیم 

۱۱۴ تا 

وام هم داشتیم ولی واسه جهیزیه زیاد استفاده نکردیم ازش واسه یه چیز دیگه دادیم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

وام ازدواجم و یک وام دیگ گرفتم دادم همسرم 

کمی باهاش کار کرد بیشتر شد 

بعد ایشون هم وام گرفت 

یک مقدار هم چکی گرفتیم 

وسیله گرفتیم و پول پیش خونه 

و قسط هاشو داریم می‌دیم 

12سال پیش بود، 70،80 درصدشو خودمو همسرم گرفتیم، ،همینطور عروسیمونو ،نه قرض کردیم ونه وام برداشتیم.. 

ولی یادمه یربه‌یر دراومدیم قرض بالا نیاوردیم خداروشکر. 

همسرم سوپرمارکت دارن.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

من سال96ازدواج کردم اونموقع جهیزیه 185تومن شد..همه جهیزیه از صفر تا صد پدرم خرید..مهریه م هم3دانگ خونه.200متر زمین مسکونی.100مثقال طلا.1367تاشاخه گل نقره و 1367گل مینا.سفرمکه و کربلا 

سال ۸۷،بیست تومن شد اونموقع وام ازدواج یکی دو تومن بود

رسم ما دوماد فقط تلویزیون و فرش و رختخواب میاره

مهریه م ۳۶۳ تا سکه

الان دختر عموم جهاز برده ۱۵۰۰ شد🤦🏻‍♀️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃