2777
2789
عنوان

جهیزیه تون چن دراومد🤔👩‍❤️‍👨💍

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 32 پست

۸۶ فکر کنم ۱۵ تومن شد.همشو بابام خرید.پول وامو دست نزد داد شوهرم.البته پولی هم نبود یه تومن بود اونموقع😅دانشجو بودیم جفتمون.مهریم بالاس.اون زمان مرسوم بود مهریه سنگین.طلا هم زیاد گرفتن برام.حول و حوش ۱۵۰ گرم

نمیشه از الان کم کم یه چیزایی بخری ؟چون هر ماه افزایش قیمت هست

از ۱۴۰۰ خریدم یه تکه ای از برقی هارو خریدم اما هراس دارم از اینکه بقیه تمام کمال می برن ؟ یا بقیه برای عقد یا ازدواجی اصلا طرف همسر شون قدر میدونن که یه تکه انگشتر یا سرویس با الگویی بدن؟ 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ سال پیش ازدواج کردم 

والا طلا که خیلی پایین بود اون زمان فک کنم تو ۱۰۰ تومن بود 

جهیزیه نمیدونم چقدر دراومد همسرمم یسری وسایل مثل یخچال ،تلویزیون،ماشین لباسشویی ،فرش ،سرویس چوب ،چندتا پتو و بالشت و تشک ،با یدست مثلا لیوان ،بشقاب و استکان و قندون 

بقیشم من خریدم 

نه بابا وام ازدواج اونموقعم کم بود همشو ما دادیم برای خونه 

تو گرونی نمیشه چیزی خرید ترس جهیزیه ام دارم واقعا گرونی بیداد میکنه خدا خودش رحم کنه ب مردم

منم میگم یعنی طلا یا یه هدیه مالی باارزش میدن؟ 

خانواده ام خونه و ماشین دادن طرف هم ماشین خونه هم داره اما اونجوری که بگم بالاشهر باشه یا خیلی نوساز باشه و بازسازی شده نه 

با خودم میگم اصلا پسری هست که هنوزم مثلا ۱۰۰ گرم طلا بده ؟ 

یا مراسم با شکوهی برای عقد و عروسی بگیره؟ 

یا همه اش میگم فلانی موقع عروسی هم کلی جهاز قشنگ چیده بود هم ماشین داشت طرف هم چه مراسم و طلاهایی داد بهش ترس از اینا خیلی بده

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.