2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد سایت ادم و‌حوا چیه

305 بازدید | 19 پست

کسی رو دیدید بتونه ازدواج خوب داشته باشه از این سایت؟

من ی بار همینجوری موردها رو نگاه میکردم مورد‌مناسبی ندیدم برا خودم

از طرفی همشم مبگم پسری ک خوب باشه چرا باید بیاد تو سایت. ب مادر و خواهر و دوست و اشنا بسپاره کلی دختر پیدا میشه براش

جاکشی مردمو میکنن اونجا

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها ترجیح میدهند خودشون آشنا بشن شاید باور نکنی معیار های مادر و خواهر سالهاست همخوانی نداره بجز ...

عزیزم من نگفتم معیار های اونا. گفتم بهش معرفی کنن. خودش با معیارهای خودش میره جلو

عزیزم من نگفتم معیار های اونا. گفتم بهش معرفی کنن. خودش با معیارهای خودش میره جلو

واقعا کم شده سپردن به هزار و یک دلیل مستند میگم مکه گفتم همون خانواده های خیلی بسته و سنتی 

حس خوبی بهش ندارم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

مزخرف . پر از مردای لاشی و هول 

مردی که مرد باشه و ادمیزادی باشه تو جامعه یا کسیو پیدا میکنه و باهاش اشنا میشه یا به مادری خواهری اشنایی چیزی میسپاره

نمیره تو این سایتا که

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

خیلی ها ترجیح میدهند خودشون آشنا بشن شاید باور نکنی معیار های مادر و خواهر سالهاست همخوانی نداره بجز ...

ارع ولی خیلیا مدرن نتونستن دیگ روی اوردن ب روش سنتی ،  همه راهارو رفتن نشده..

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

نظرم اینه که فوق العاده ایده‌ی مزخرفیه و با هیچ منطقی نمی تونم باهاش کنار بیام 

به شخصه حاضرم تا آخر عمر مجرد بمونم ولی همسرم رو از توی سایت پیدا نکنم

عقیده ام اینه که آدم باید خودش اتفاقی همسرش رو پیدا کنه

نه از طریق واسطه‌ی ازدواج و سایت همسر یابی که ممکنه هر کسی رو به هرکسی معرفی کنن

بعدم یه سری عکس ها راجع بهش دیدم که کلا حالم بد شد

دخترای ۱۳ ۱۴ ساله هم حتی ثبت نام انجام داده بودن

خب این سایت به کل مشکل داره که همچین اجازه ای میده دیگه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نظرم اینه که فوق العاده ایده‌ی مزخرفیه و با هیچ منطقی نمی تونم باهاش کنار بیام به شخصه حاضرم تا آخر ...

منم با سایت موافق نیستم اما تو دنیای واقعی همه نتونستن اتفاقی همسرشونو پیدا کنن خیلیا از طریق واسطه بهم معرفی شدن و‌اتفاقا نتایج خوبی هم داشته

این چ منطقیه!