2789
عنوان

بااینکه جوونی مو ازم گرفتی

132 بازدید | 16 پست

باز دلم نمیاد نفرینش کنم یا بدشو بخوام 

هنوزم میشنوم مشکلی تو زندگیش داره ناراحت میشم

هنوز نگرانشم و دلم براش میسوزه

با اینکه خودش نخواست پیشش باشم

هرکاری کردم نخواست که باشم

اما باز من...

اسم این عشقه یا خریت..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی شده خانم چرا چنین حسی دارین

طولانیه کلی بگم مث اینکه دوسم نداشت و تاوان عشق من این بود که ۴ سال زیر دستش کتک بخورم و... اخرش ب جدای رسید اما شاید بگم دوسش ندارم دیگه اما وقتی میشنوم اتفاق بدی واسش افتاده حالم بد میشه و نگرانش میشم هنوزم ارزوم اینه خوشبخت بشه 

چطور میشه عاشق نباشی یعنی چطور میتونم فراموش کنماخه مگه میشه یکی با کتک بندازتت بیرون و تو هنوز نگرا ...

این بر میگرده ب تروما های بچگی کمبودا ک تو بچگی دچارش بودیم و در بزرگسالی دنبال پر کردن اون خلع هستیم حتی شده احترامی ک باید بهمون بشه نشه ولی میمونیم واسه اون پر کردن خلع شما چون بهش فکر میکنی چون درگیرش ذهنت نتونستی ب پذیرش برسی واسه همین نگران میشی شروع کنی ب رشد و پروش خودت بفکر خودت بودن میفهمی همش توهم بوده  

نظری ندارم خدا دلتو آروم کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اخه انگار تسلیم شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم نمیخوام فاز بگیرم ولی حس هیچی نی

این رابطه ک توش بودیم زیاد در جریان نیستم ولی مطمئنم رابطه سمی بوده واسه همین انرژی‌تان تخلیه کرده..من خودم هم تو این روابط بودم بشدت اسیب میزنه ب روح و جسم ادم

اخه انگار تسلیم شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم نمیخوام فاز بگیرم ولی حس هیچی نی

به  رابطه ک من توش بودم میگن کوکائینی همون تاثیر ک کوکائین ب مغز میزاره این رابطه‌ رو مغز میزاره