طولانیه کلی بگم مث اینکه دوسم نداشت و تاوان عشق من این بود که ۴ سال زیر دستش کتک بخورم و... اخرش ب جدای رسید اما شاید بگم دوسش ندارم دیگه اما وقتی میشنوم اتفاق بدی واسش افتاده حالم بد میشه و نگرانش میشم هنوزم ارزوم اینه خوشبخت بشه
چطور میشه عاشق نباشی یعنی چطور میتونم فراموش کنماخه مگه میشه یکی با کتک بندازتت بیرون و تو هنوز نگرا ...
این بر میگرده ب تروما های بچگی کمبودا ک تو بچگی دچارش بودیم و در بزرگسالی دنبال پر کردن اون خلع هستیم حتی شده احترامی ک باید بهمون بشه نشه ولی میمونیم واسه اون پر کردن خلع شما چون بهش فکر میکنی چون درگیرش ذهنت نتونستی ب پذیرش برسی واسه همین نگران میشی شروع کنی ب رشد و پروش خودت بفکر خودت بودن میفهمی همش توهم بوده
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اخه انگار تسلیم شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم نمیخوام فاز بگیرم ولی حس هیچی نی
این رابطه ک توش بودیم زیاد در جریان نیستم ولی مطمئنم رابطه سمی بوده واسه همین انرژیتان تخلیه کرده..من خودم هم تو این روابط بودم بشدت اسیب میزنه ب روح و جسم ادم