2789
عنوان

بااینکه جوونی مو ازم گرفتی

132 بازدید | 16 پست

باز دلم نمیاد نفرینش کنم یا بدشو بخوام 

هنوزم میشنوم مشکلی تو زندگیش داره ناراحت میشم

هنوز نگرانشم و دلم براش میسوزه

با اینکه خودش نخواست پیشش باشم

هرکاری کردم نخواست که باشم

اما باز من...

اسم این عشقه یا خریت..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده خانم چرا چنین حسی دارین

طولانیه کلی بگم مث اینکه دوسم نداشت و تاوان عشق من این بود که ۴ سال زیر دستش کتک بخورم و... اخرش ب جدای رسید اما شاید بگم دوسش ندارم دیگه اما وقتی میشنوم اتفاق بدی واسش افتاده حالم بد میشه و نگرانش میشم هنوزم ارزوم اینه خوشبخت بشه 

چطور میشه عاشق نباشی یعنی چطور میتونم فراموش کنماخه مگه میشه یکی با کتک بندازتت بیرون و تو هنوز نگرا ...

این بر میگرده ب تروما های بچگی کمبودا ک تو بچگی دچارش بودیم و در بزرگسالی دنبال پر کردن اون خلع هستیم حتی شده احترامی ک باید بهمون بشه نشه ولی میمونیم واسه اون پر کردن خلع شما چون بهش فکر میکنی چون درگیرش ذهنت نتونستی ب پذیرش برسی واسه همین نگران میشی شروع کنی ب رشد و پروش خودت بفکر خودت بودن میفهمی همش توهم بوده  

نظری ندارم خدا دلتو آروم کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اخه انگار تسلیم شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم نمیخوام فاز بگیرم ولی حس هیچی نی

این رابطه ک توش بودیم زیاد در جریان نیستم ولی مطمئنم رابطه سمی بوده واسه همین انرژی‌تان تخلیه کرده..من خودم هم تو این روابط بودم بشدت اسیب میزنه ب روح و جسم ادم

اخه انگار تسلیم شدم دیگه نمیخوام زندگی کنم نمیخوام فاز بگیرم ولی حس هیچی نی

به  رابطه ک من توش بودم میگن کوکائینی همون تاثیر ک کوکائین ب مغز میزاره این رابطه‌ رو مغز میزاره