2789
عنوان

مامانم نمیزارع بچم خونش بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 92 پست
راست میگه خب منم حوصله ی برادرزادهام و ندارم وقتی میان اینقدر بریز بپاش میکنن همه چی بهم میریزن یا ا ...

من توقع بیشتری داشتم پس درسام سخته نگهداری ک هیچی.. گفته بچه خونرو خراب میکنه مهمونی هم میگه بچه نباشه سختشه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

من توقع بیشتری داشتم پس درسام سخته نگهداری ک هیچی.. گفته بچه خونرو خراب میکنه مهمونی هم میگه بچه نبا ...

خب مرعات کنین مادرت دیگه حوصله ی سروصدا نداره

اون موقع که بچه میخواستی مگه نمیدونستی درس داری وضیفتو به کسی تحمیل نکن

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بچته .مادرشی مگه میشه ناراحت نشی .من عمم همیشه به دختر عمم میگفت غذاتو بخور بچه اذیتت میکنه ...

ی چیزی هم هست قبل بازسازی بچم اونجا میرفت ی دوره ای خیلی شر شد دیگه نگه نداشتن خودمم کلاسارو نرفتم نمیشد کنترلش کرد الآنم ک کلن گفتن نه نمیشه کثیف. میکنه شلوغ میکنه مهدم دلم نمیاد ولی قرار ب مهد شد خودم میخوام رفتارمو تغییر بدم واقعا توقع نداشتم

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

خب مرعات کنین مادرت دیگه حوصله ی سروصدا نداره اون موقع که بچه میخواستی مگه نمیدونستی درس داری وضیفتو ...

چطور ما مجبور بودیم خواهر برادرمونو نگه داریم من توقعم میشه واقعیت

وقتی میبینی رفتارش و چرا میری؟حالا بچه گچ دیوار و که نمیخوره .. فوقش آت و آشغال میریزه که اونم یه جا ...

نمیرم دیگه امشب تصمیم گرفتم نرم یا خیلی کم اندازه ای ک گناه گردنم نباشه گفتم شاید من پرتوقعم وای خوب دیشب کار برام پیش اومد یکساعت رفتم بیرون همین ک اومدم مامانم گفت بچه رو ببرم سریع زدم ب نشیدن رفتم

منم نمیخوام ناشکری کنم ولی مادربزرگم همین مدلیه خب سال به سال میریم خونش...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چطور ما مجبور بودیم خواهر برادرمونو نگه داریم من توقعم میشه واقعیت

خب نمیدونم من هر موقع مامان بزرگ شدم بقیه نظرمو بهت میدم هنوز به اون تجربه نرسیدم

ولی خب تو اون موقع بچه بودی و به بچه بچه هارو دوست داره

اون وضعیتش فرق.داره

الان پیر و سال خوردس حداقل بزار الان برای خودش زندگی کنه

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

من ناراحت نمیشم ۵۰ رو که رد میکنن حوصله خودشونم ندارن نمیدونم شاید من درکم بالاست

پس اینهمه مادربزرگ که نوه شون رو نگه میدارن کی ان؟

تو مدرسع دخترم مادربزرگ دوستش حتی جلسات مدرسه هم میومد

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

پس اینهمه مادربزرگ که نوه شون رو نگه میدارن کی ان؟تو مدرسع دخترم مادربزرگ دوستش حتی جلسات مدرسه هم م ...

به هر حال قرار نیست همه مادربزرگا همه شبیه هم باشن مثل ما آدما که شبیه هم نیستیم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خب مرعات کنین مادرت دیگه حوصله ی سروصدا نداره اون موقع که بچه میخواستی مگه نمیدونستی درس داری وضیفتو ...

وا این چه حرفیه من ریما شوکم بخدا پس چرا آنقدر واسه نوه خودشونو میکشم مخصوصا الان توی این زمونه مادر و پدر بیشتر کمک دست آدم باشه ما خودمون قدیم ها کم به ننه و بابامون کمک نکردیم بعدش هم مگه چیه تنها هم نیستن والا موندم توی شوک ریما الان زمونه مگه قدیمه