2777
2789
عنوان

خانماى تهرانى خواهش ميكنم بياين 😭

1539 بازدید | 36 پست

پسرم مشكوك ب هيدروسفاليه ، ميخوام بيارمش تهران بهترين دكتر مغز و اعصاب و كودكان كيه؟ من از شاهرودم تهرانم زياد نيومدم 😭

استرس نداشته باش گلم

ان شالله که چیزی نیست .... بحق همین ماه عزیز ان شاللله خدا ختم بخیر کنه و مشکلی نباشه. من تهران نیستم عزیزم .... 

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

من تهرانم اما نمیدونم 

ان شا ا.. دوستان راهنماییتون کنند 

براش صلوات فرستادم .. ان شا ا..که منفیه و سالم سالم سالمه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بورو پیش دکتر داوود معظمی،تو اینترنت سرچ کن آدرسشو پیدا کن،سمته قلهکه،عالی و استاد و بینظیره،مثل دکترهای دیگه الکی یه کیسه قرص و دارو نمیده دستت،نهایتا یکی یا دوتا قرص میده و باهمون هم مریضی رو ریشه کن میکنه،من تو فامیلامون نتیجشو به چشم دیدم واقعا خدا حفظش کنه 

و خدایی که در این نزدیکی است.....
استرس نداشته باش گلم ان شالله که چیزی نیست .... بحق همین ماه عزیز ان شاللله خدا ختم بخیر کنه و مشکل ...

از ديشبه كارم گريه ست باز خوبه دكتر فهميد، براى دماغش ك هميشه كيپه برديمش گفت اين سرش بزرگه برديم سونو گرافى گفت خفيفه

منفى ك نيست تو سونو بود ك تو مغزش اب جم شده 😩 مرسى عزيزم

ان شا ا.. خداوند کمکتون کنه ... و زودتر خوب خوبشه 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

فاميلاتون هيدرو سفالى داشتن؟

والله این بیماریو اسمشو نشنیدم،ولی مثلا یکی از بچه های توی فامیل یهو دستش از مچ به پایین انگشتاش جمع میشد و درد شدید داشت و هر دکتر مغزو اعصابی که بردن نتونستن مداواش کنن و با داروهای الکی که داده بودن طفلی رو بدتر از قبل کرده بودن،مادرم بهشون این دکتر رو معرفی کرد رفتن،یه قرص بهش داده بود و گفته بود شبی نصفی بخور،باهمون قرص خوب شد و دیگه هیچ وقت مریضیش برنگشت الان بزرگ شده و ازدواج کرده و سالمه سالمه

و خدایی که در این نزدیکی است.....
سه ماه

اخی انشاالله که هیچی نیست عزیزم.من چندسال پیش توهمین ماه معجزه خدارو دیدم داداشم بادعا ونذرونیازای ما ازمرگ حتمی برگشت.شمام تواین ماه نذرونیاز کنید

ببخش تا آرامش داشته باشی😌🤗