2777
2789
عنوان

رفتم سونو گفت بچه تشکیل نشده خیلی غصه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 23 پست
نه اصلا فقط اوایل حاملگیم مثه درد پریودی داشتم ولی روزی ی بار

حالاصبرکن یک هفته دیگه بروانشااله که تشکیل میشه.اخه اگه جنین تشکیل نشده باشه تاالان بایدنشانه ای خونریزی دل دردی چیزی داشتی یاخودبخودسقط میشد.

الهی یهویی همونی بشه که دلتون میخواد.
حالاصبرکن یک هفته دیگه بروانشااله که تشکیل میشه.اخه اگه جنین تشکیل نشده باشه تاالان بایدنشانه ای خون ...

گیج شدم خودمم.به نظرتون قرص پریناتال بخورم میگن برا رشد جنین خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم میگه شاید حساب ما اشتباه باشه و تو چند روز قبل پریودت باردار شده باشی نه موقع تخمکگذاری. میگه ...

ا ه راست میگه به چیزای خوب فکر کن نذر کن شربت و شیرینی برای امام زمان بدی دلتو شاد کنه

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
دکترم میگه شاید حساب ما اشتباه باشه و تو چند روز قبل پریودت باردار شده باشی نه موقع تخمکگذاری. میگه ...

این فکرای مسخره رو از خودت دور کن با نی نی ت حرف بزن بعدم به خدا توکل کن انقدر به خدا اعتماد کن تا بیای بگی اشتباه کردن

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم میفهم چه عذابی میکشی من دوماه بچه سقط شده تادکتر سونو گفت رشد بچه متوقف ش ...

اینقدر حالم بد شد وقتی بهم گفت دیگه بعدش نمیفهمیدم چی میگه فقط گریه میکردم.خیلی منتظر بچه بودم واقعا برام سخته.خدا هیچ کسی رو ناامید نکنه

عزیزم ران نباش چراخودتوعذاب میدی توکل ب خداکن اگرهم نشد باردیگه حتمامیشه بد ب دلت راه نده ناامیدی روازخودت دورکن قوی باش .توصددرصدمادرمیشی فقط صبورباش وب خداتوکل کن پشیمون نمیشی بهت قول میدم

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫