2777
2789

بعد دو سال نازایی باردار شدم هفته پیش رفتم سونو 12 هفته ولی توی سونو نوشته هفت هفته و چهار روز گفت جنین دیده نمیشه حالم بده دعا کنین برام.ی هفته بهم فرصت داد گفت دوباره بیا سونو ولی فک نکنم تشکیل بشه.کسی تا حالا اینجوری بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز توی تعطیلات بود نشد برم

ای بابا کاش رفته بودی...یعنی کلا جنین تشکیل نشده؟عزیزم اگر جای مطمئن رفتی که متاسفانه باید بگم احتمالا درست گفته😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ای بابا کاش رفته بودی...یعنی کلا جنین تشکیل نشده؟عزیزم اگر جای مطمئن رفتی که متاسفانه باید بگم احتما ...

اره فقط ساک حاملگی بود.سونوش که معروفه تو شهر.  

اره فقط ساک حاملگی بود.سونوش که معروفه تو شهر.    

خب پس متاسفانه انگار فقط ساکت رشد کرده و محکم شده😔واقعا متاسفم عزیزم..سعی کن واقع بین باشی و بسپاری بخدا..نمیدونم چی بگم واقعا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حالم گرفتس بدجور.نمیدونم حکمت خدا چیه

واقعا هیچ کس نمیدونه...ای بابا آدم چی میتونه بگه

من اینجوری بودم و اخرم نشد و باقرص سقط کردم ولی ب لطف خداوند سه ماه بعد باردار شدم الانم نزدیکم ب زایمان. شمام از خدا بخاه و غصه نخور صلاحت دست خداست. ان شاء الله بزودی ی سالمشو خداوند بهتون ببخشه 😊🙏🙏🙏

یه صلوات مهمونم کن 🙏