2777
2789
1ماهه 8سالش شده قدش 113تغذیه به زوراشتهاآورامیخوره وزن 19

هر روز بدون حتی یک روز توقف بهش بادوم درختی بده حداقل ۲۰ تا دونه ..‌ شیر و ماست و کشک محلی از عشایر و روستا بگیر از این کاروخونه ای ها نه ..‌ هر روز بده بخوره .. سنجد و پودر سنجد بده .. میله بارفیکس براش بزن تو خونه تا همش خودشو ازش اویزون کنه .. بنظر من تغذیه از ژنتیک مهم تره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
1ماهه 8سالش شده قدش 113تغذیه به زوراشتهاآورامیخوره وزن 19

پسرمنم میره ژیمناستیک یک سال و نیمه ۹سالشه قدش ۱۳۴ وزنش ۲۳ وزنش کمه دکتر گفت حداقل ۵ کیلو کمه ولی قدش از اندازه معمول هم بیشتره 

چه سکوتی دنیا رو فرا میگرفت اگر آدمها به اندازه صداقتشان سخن میگفتند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری مولتی ویتامین هست مخصوص رشد قد هست از اونا براش بگیر،طناب زدن هم خوبه هم کم هزینه س هم کم خطر،کلسیم و زینک بیشترین تاثیر رو تو رشد قد بچه ها داره

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

استارتر  به هوش مصنوعی گفتم بر اساس آخرین مقالات معتبر جواب این سوالو بده

کپی  میکنم

حتماً. بر اساس بررسی مقالات علمی (Article Review) در این زمینه، باید به این سوال با تفصیل و اشاره به تحقیقات مختلف پاسخ داد.

خلاصه‌ی پاسخ:
به طور کلی، **شواهد علمی فعلی نشان می‌دهد که ژیمناستیک به خودی خود باعث کوتاهی قد یا توقف رشد کودکان نمی‌شود.** بلکه، به نظر می‌رسد افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد قد کوتاه‌تر و عضلانی‌تر بودن هستند، به سمت این ورزش جذب می‌شوند. با این حال، عوامل دیگری در این زمینه نقش دارند که نیاز به دقت دارند.

### تجزیه و تحلیل دقیق‌تر بر اساس مباحث علمی:

#### ۱. فرضیه "ژیمناستیک باعث کوتاهی قد می‌شود":
این یک باور رایج است که عمدتاً از مشاهده‌ی قد نسبتاً کوتاه بسیاری از ژیمناستیک‌کاران نخبه نشأت می‌گیرد. اما علم این را به طور مستقیم تأیید نمی‌کند.

*   **انتخاب طبیعی (Selection Bias)**: این مهم‌ترین دلیل در نظریات علمی است. ژیمناستیک یک ورزش قدرتی، با تأکید بر چابکی، تعادل و حرکت در فضای محدود است. افراد با قد کوتاه‌تر و مرکز ثقل پایین‌تر، مزیت مکانیکی واضحی در انجام حرکات پیچیده (مانند فلک، پشتک و حرکات روی ابزار) دارند. بنابراین، افرادی که به طور ذاتی چنین فیزیک بدنی دارند، بیشتر در این ورزش موفق می‌شوند و تا سطوح حرفه‌ای پیش می‌روند. در واقع، ژیمناستیک آن‌ها را کوتاه‌قد نکرده، بلکه افراد کوتاه‌قدتر به ژیمناستیک رو می‌آورند.

#### ۲. عوامل بالقوه‌ای که ممکن است بر رشد تأثیر بگذارند:
اگرچه خود ورزش علت مستقیم نیست، اما برخی فاکتورهای مرتبط با تمرینات سنگین و حرفه‌ای می‌توانند بر الگوی رشد تأثیر بگذارند:

*   **تمرینات بسیار فشرده و حجم بالا**: برخی مطالعات قدیمی‌تر اشاره کرده‌اند که تمرینات بسیار شدید و طولانی‌مدت (بیش از ۱۸-۲۰ ساعت در هفته) می‌تواند بر سیستم غدد درون‌ریز بدن تأثیر بگذارد. این فشار فیزیکی و روانی می‌تواند به طور موقت ترشح هورمون‌های رشد را کاهش دهد یا بلوغ را به تأخیر بیندازد ("تأخیر بلوغ فیزیولوژیک").
*   **تأخیر در بلوغ**: در بسیاری از ژیمناستیک‌کاران نخبه دختر، مشاهده شده که بلوغ و در نتیجه جهش رشدی نوجوانی دیرتر از میانگین جمعیت رخ می‌دهد. این باعث می‌شود در مقایسه با همسالان خود در یک مقطع زمانی، کوتاه‌قدتر به نظر برسند. اما در نهایت، بسیاری از آنان پس از کاهش شدت تمرینات یا بازنشستگی، به "قد ژنتیکی" خود نزدیک می‌شوند.
*   **کمبود انرژی (Relative Energy Deficiency in Sport - RED-S)**: اگر میزان کالری مصرفی ژیمناستیک‌کار (به ویژه در دوران رشد) پاسخگوی نیازهای بدن برای رشد و تمرین سنگین نباشد، بدن وارد حالت کمبود انرژی می‌شود. این حالت می‌تواند به طور جدی بر سلامت استخوان، عملکرد هورمونی و در نهایت رشد قدی تأثیر منفی بگذارد. این موضوع به تغذیه و مدیریت وزن برمی‌گردد، نه ذات خود ورزش ژیمناستیک.
*   **استرس و فشار روانی**: استرس ناشی از رقابت و حفظ وزن پایین نیز می‌تواند محرکی برای اختلال در ترشح هورمون‌ها باشد.

#### ۳. فواید ژیمناستیک برای سیستم اسکلتی-عضلانی کودکان:
در مقابل، ژیمناستیک در حد متعادل و به عنوان یک فعالیت تفریحی-ورزشی، فواید زیادی برای کودکان دارد:

*   **تراکم استخوان**: این ورزش به دلیل ماهیت تحمل وزن و اعمال نیروهای متغیر بر استخوان‌ها، یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش تراکم و استحکام استخوان‌ها در دوران کودکی است. این امر پایه‌ی محکمی برای سلامت استخوان در تمام عمر فراهم می‌کند.
*   **تقویت عضلات**: باعث تقویت کلی عضلات مرکزی و اندام‌ها می‌شود.
*   **انعطاف‌پذیری، هماهنگی و تعادل**: به طور چشمگیری این مهارت‌های حرکتی بنیادی را بهبود می‌بخشد.

### جمع‌بندی نهایی:

*   **برای اکثر کودکان (سطح غیرحرفه‌ای)**: ژیمناستیک یک ورزش عالی و بی‌خطر است که **تأثیر منفی بر قد ندارد** و حتی با تقویت استخوان‌ها و عضلات، به رشد سالم کمک می‌کند.
*   **برای ورزشکاران نخبه و حرفه‌ای**: ممکن است ترکیبی از عوامل **ژنتیک، تمرینات بسیار سنگین، و تأخیر در بلوغ** منجر به کوتاه‌تر دیده شدن قد آنان در مقایسه با میانگین جمعیت شود. اما شواهد قطعی مبنی بر اینکه ژیمناستیک "عامل علی" کوتاهی قد باشد، وجود ندارد.

**توصیه برای والدین:**
۱.  اگر کودک شما ژیمناستیک را به صورت تفریحی دنبال می‌کند، نگران تأثیر آن بر قد نباشید.
۲.  بر **تغذیه کافی و سالم** کودک تمرکز کنید تا انرژی و مواد مغذی لازم برای رشد و فعالیت تأمین شود.
۳.  از یک محیط تمرینی سالم که بر سلامت کودک تأکید دارد، اطمینان حاصل کنید.
۴.  رشد کودک را به طور منظم زیر نظر پزشک یا متخصص اطفال پیگیری کنید.

در نتیجه، با استناد به مقالات علمی، می‌توان گفت که ژیمناستیک برای کودکان بی‌خطر است و فواید بسیاری دارد، به شرطی که در چهارچوب صحیح و بدون فشار بیش از حد انجام شود.

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تا چندسالگی رفتی؟

تا دانشگاه. حدود ۱۸_ ۱۹ سالگی. مسابقات هم می رفتیم. بر خلاف این چیزی که بقیه می گن که آسیب می زنه هم هیچ آسیبی ندیدم. اتفاقا به دلیل انعطاف پذیری زیاد نه جاییم تا حالا در رفته نه شکسته.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
استارتر به هوش مصنوعی گفتم بر اساس آخرین مقالات معتبر جواب این سوالو بدهکپی میکنمحتماً. بر اساس بر ...

مرسی عزیزم ازیکی ازباشگاهاشنیدم مربی ماخیلی بدتمرین میده به بچه براهمین کلامنصرف شدم 

تا دانشگاه. حدود ۱۸_ ۱۹ سالگی. مسابقات هم می رفتیم. بر خلاف این چیزی که بقیه می گن که آسیب می زنه هم ...

درسته من درمورد انعطاف بالای بدنی و مقاومت بالای بدنی شنیده بودم 

ولی خیلی جالب بود مداوم تا ۱۸ سال رفتید  احسنت معلومه اراده بالایی دارید و برای خودتون یه پا استاد هستید

فقط یه سئوال بقیه اعضای خانواده ام قدشون بلنده یا فقط شما که ژیمناستیک میرفتید قدتون خوب رشد کرد؟

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
درسته من درمورد انعطاف بالای بدنی و مقاومت بالای بدنی شنیده بودم ولی خیلی جالب بود مداوم تا ۱۸ سال ر ...

خواهرم( که ورزش نمی کرد) هم قد منه. من فکر نمی کنم ژیمناستیک قدمو بلند کرده باشه. همونطور که فکر نمی کنم آدمو کوتاه هم نگه داره. به نظرم تاثیری روی قدم نداشت. توی خانواده قد خیلی بلند یا خیلی کوتاه نداریم. همه متوسطن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خواهرم( که ورزش نمی کرد) هم قد منه. من فکر نمی کنم ژیمناستیک قدمو بلند کرده باشه. همونطور که فکر نمی ...

مرسی عزیزم با حوصله تمام سئوالاتمو جواب دادی،واقعا درمورد ژیمناستیک نیاز به چنین مشاوره ای داشتم.

امیدوارم همیشه تندرست و موفق باشی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....