2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی سه بار بیبی چک میذاشتم شوهرم کلافه شده بود  به سورپرایز نرسید😐😐😐😐

مثل من  .سر پسرم ک تمام بی بی چکای شهر رو خریده بودیم سر دخترمم چون ناخواسته بود شکه شدیم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

من تو دسشویی بودم شوهرم هی در میزد میگفت چی شد ؟؟؟؟ بعدم از همون تو گفتم مثبته   از دسشویی اومدم بیرون شوهرم از ذوق داشت گریه میکرد بعدشم به مامانم و مادرشوهرم زنگ زدم گفتم دارم میرم ازمایش مادرشوهرم گفت نهار بیا اینجا منم جواب ازمایشو با یه جعبه شیرینی رفتم اول خونه اونا بعدم مامانم  

من وقتی از خواب پاشدم دیدم بی بی هاله افتاد با یک هیجان هزار بار به همسرم تماس گرفتم اما جواب ندادبعد به مامانم زنگ زدم به قصد رفتن ازمایش اما بهش نگفتم اینقدر هل بودم وباعجله صحبت می کردم که همه نگران شدن وقتی خونه بابام رسیدم همه بانگرانی دم درمنتظر من بودن فکر کردن خدایی نکرده اتفاقی افتاد خلاصه رفتم واز دادم ازنیاز به تکرارداشت بعد چهار روز بایدتکرارمی کردم همه قبل مثبت شدن از خبر دارشد😂😂😂😂😂😂😂😂

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
مثل من   .سر پسرم ک تمام بی بی چکای شهر رو خریده بودیم سر دخترمم چون ناخواسته بود شکه شدیم

من هر ماه همينكارو ميكردم

اين دفعه خيلي بيخيال بودم

فكرشم نميكردم واسه همين گفتم بيخودي اميدوار نشه

دلم سوخت واسش