2777
2789
عنوان

مادرم میخواد خونه بخره برای خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 66 پست
نوشتم دانلود بکن مثلا آپ رو یا هر اپلیکشنی که کار ثبت چک رو انجام میده.

توروخدا ببخشید عزیزم یه سوال دیگه من الان نگاه کردم تو آپ،چیزی که شما میگی یعنی چک و ثبت کنم تو اپ،بعد گزینه انتقال چک و بزنم زده انتقال دیجیتالی چک به گیرنده جدید؟ کلش همینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا ببخشید عزیزم یه سوال دیگه من الان نگاه کردم تو آپ،چیزی که شما میگی یعنی چک و ثبت کنم تو اپ،ب ...

خواهش میکنم. تو آپ، قسمت چک صیادی رو انتخاب بکن. بعد چک رو گرفتین و وصول بزن بعد با چک فیزیکی که دستته، گزینه ها مثلا شماره شناسه چک و... رو پر بکن بعد انتقال بده. 

بعد یه سوال کلا هرچکی که از هرکسی و برای هرکاری میگیریم باید ثبت بشه درسته؟

بله  چک های صیادی جدید. قدیم که اینطور ثبت نبود. بله باید به اسم طرف ثبت بشه. حالا مورد شما چک رو خودتون ندارین و نمیدین. چک طلا فروش که به اسم مادرتون هست وصول میزنین  یعنی رسید به دستم وبعد به شخص ایکس انتقال میدین با مشخصات اسم و کد ملی و.... 

مرسی عزیزم

خواهش میکنم. عزیزم ان شا... که تموم کارهاتون به خوبی پیش بره و از اینکه اینقدر واسه مادرتون، احساس تعهد و مسیولیت کردین بهتون دست مریزاد میگم و بعنوان یه خانم که دختر بزرگی هم دارم میگم دمت گرم و از خدا میخام تموم خانمهای سرزمینم رو از دست بعضی این نرهای بی خاصیت، بدت نیاد عزیزم به گونه ای نجات بده که نبودنشون بهتر از بودنشون هست که یه زن برا حق خودش هم باید در فکر چاره و راه کارها باشه واونم کی؟؟ مرد خونه که باید حامی زنش باشه نه اینکه در فکر چپاول و غارت زنی باشه. متاسفم به چنین مردایی که اسم مرد روشون هست ولی از مردانگی، چیزی ندارن. 😔

با یه وکیل املاک صحبت کن و بی گدار به آب نزن ...حواستون باشه اون دفتر اسنادی برید که آشنای بابات نباشه خودتون بگردید و دفتر اسناد پیدا کنید .حواستون باشه حتما سند کامل به نام مادرت زده بشه نه که بعداً بابات بگه هبه کردم و می‌خوام پس بگیرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏