2777
2789
عنوان

مادرم میخواد خونه بخره برای خودش

856 بازدید | 66 پست

بچه‌ها مامان من میخواد خونه بخره برای خودش با طلا و پس انداز خودش ولی یه مشکلی هست از بابام میترسم خیلی با مامانم سر لج داره جدیدا همش میخواد اذیتش کنه از اینایی هم هست که زورش میاد چیزی به اسم زنش باشه میترسم برن ،با دوز و کلک یا به زور اونجا خونه و قولنامه رو یواشکی به اسم خودش بگیره یا حواس مامانمو پرت کنه یا از قبل با بنگاهی هماهنگ کنه بزنه به اسم خودش توروخدا بگید چیکار کنم چجوری حواسمون باشه به اسم خودش نزنه از کارای سند زدن و اینا سر در نمیارم خیلی استرس دارم مامانم هیچ پس اندازی نداره مهریه درست هم نداره در واقع از خونه سهمی نداره خدای نکرده بابام چیزیش بشه با سهمش هیچ خونه ای نمیتونه بخره و بچه‌هاشم نمیذارن تو این خونه بشینه از اونورم بابام گلا لج باهاشه بیست ساله میگه حداقل یک سوم خونرو بزن اسمم یا حداقل یه وصیت نامه محضری چیزی بنویس که بعد بچه‌ها منو نتونن بیرون بندازن گوش نمیده توروخدا خیلی استرس دارم این اصلا ازش بعید نیست مامانم خیلی سختی کشیده تمام امیدش به همین پس اندازشه

خودت با مادرت برو، به بابات نگید، خونه رو بخره بزنه به اسم خودش تمام

بابات از هیچ جا نمیفهمه، خودتون هم تابلو نکنید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به پدرت نگه داره خونه میخره. همچین کلاهبرداری کمکی نمیتونه بکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یواشکی ک نمیشه .محضردار صد بار میپرسه .کارت ملی میگیره و و و .شما برو باهاش حواست باشه .سعی کن ب ب بابات نگی .مثلا بگی یه هفته دیگه قراره سند بزنن ولی در اصل نوبتتون برای امروز و فردا باشه .دیگه نهایت با کولی بازی نذارید 

یه سوال ... ببخشید بچه هاش چراااا نمیذارن تو خونه بمونه مگه مادرشون نیست؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیزم مامانت اگه سواد داشته باشه که میتونه اونجا همه فرما رو ببینه و بخونه ...اگرم سختشه شما باهاش برو و چک کن 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اولا ک کلا نباید میذاشت بابات بفهمه ک میخواد بخره ..الانم میتونه بگه منصرف شدم میخام پولو نگه دارم بعدا شمال ویلا بگیریم .. یا یه چیز الکی دیگه ای ... بعد با داییت یا خودت برید یجای دیگه بدون خبر بابات بخرید و قولنامه کنید

اگر نمیتونید این کارو کنید .... حداقل اونجا حواست جمع باشه .. سند ۶ دنگ و کامل بنام مامانت باشه توش هیچ نوع وکالتی قید نشده باشه ... همه جا امضای مامانت باشه فقط ..‌ و اگر کسیو میشناسی تو فامیل که مورد اعتماد هست عکس از متن قولنامه بگیر بفرست براش همون لحظه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خودت با مادرت برو، به بابات نگید، خونه رو بخره بزنه به اسم خودش تمامبابات از هیچ جا نمیفهمه، خودتون ...

خب مامانم اصلا قبول نمیکنه تنها بریم میگه نه باید باشه بابات مامانم از اینایی که مثلا تا پنج کیلومتر اونورتر میترسه با تاکسی تنها بره میگه حتما باید یه مرد باشه بلایی سرمون نیاد الانم میگه نه باید یه مرد باشه حتما:/

باید وام به اسم مادرت باشه در غیر اینصورت وام خونه به اسم هرکس باشه بانک در قسط آخر سند را به نام او ...

وام نداره خب همش از پول طلاهاست با یه مقدار پول تو بانک که به اسم بابامه

اولا ک کلا نباید میذاشت بابات بفهمه ک میخواد بخره ..الانم میتونه بگه منصرف شدم میخام پولو نگه دارم ب ...

عمرا مامانم قبول نمیکنه اول بهش گفتم بابا نفهمه اون بفهمه نمیذاره گفت نه حتما باید بیاد و بدونه

الان که پدرت می‌دونه اگه بدون اون برید بیشتر لج و لجبازی میشه بینشون باید مصالحت آمیز این قضیه را حل ...

مامانم هم کلا قبول نمیکنه میگه نه باید باشه حتما نمی دونم چه اصراری داره