2777
2789
عنوان

مادرم میخواد خونه بخره برای خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 66 پست
ببین طلاها که گفته چک میده پول نقد تو دست نیست میمونه پول تو بانک که اونم به اسم بابامه قبول نمیکنه ...

اینو یه جا شنیده بودم میگفتن بهتره پول تو حساب خریدار باشه تا بعدا طرف دچار مشکل نشه.  یه برنامه بود به اسم اقای قاضی.  تو اون نشون میداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط این نیست که باید برن محضر مامانت و فروشنده تا سند صادر بشه بچه که نیست حرف میزنه نگران نباش

نه ببین من میگم ممکنه طلا رو که فروختن چک و بگیره بابام سیصد تومنم دست خودشه سریع بره بگه خونرو بزنید به اسم من  مامانم چیکار می تونه بکنه همه چی دست بابامه

خب ببین اون که میخونه ولی مثلا ممکنه بابام هماهنگ همه به اسم خودش باشه خودشم سریع امضا کنه دیگه تموم ...

مدارک شناسایی پدرت رو قایم کن مثل کارت ملی و شناسنامه بدون اوناچیزی نمینویسن.در ضمن میتونید تو محضر این کار رو بکنید محضر دار به هیچ عنوان نمیشه باهاش زد و بند کرد

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟؟ببین طلاها گفته چک میده فقط سیصد تومن پول تو بانک هست به اسم بابامه یعنی اینجوری ...

بابات پول رو انتقال بده حساب مامانت بهتره 

البته ۳۰۰ تومن پولی نیس دربرابر خونه میلیاردی و میشه پدرت هم چک بده ولی تو مبایعه نامه قید کنن

البته الان اکثر جاها سخت میگیرن و پول باید از حساب خریدار منتقل شه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
موقع واریز پول برای مالکپول از حساب مادرت برداشت باید بشه

عههههه نمی دونستم خوب شد گفتی بخاطر همین بود گفتم من سر در نمیارم زیاد مامانمم سر درنمیاره پول الان تو حساب بابامه پس باید بگم بریزه به حساب مامانم توروخدا اگه چیزای دیگه هم اینجوری میدونید بگید حواسمونو جمع کنیم

نه ببین من میگم ممکنه طلا رو که فروختن چک و بگیره بابام سیصد تومنم دست خودشه سریع بره بگه خونرو بزنی ...

چک طلاها باید دروجه مادرت باشه بریزه حسابش و خودش چک بکشه برای خونه یا ساتنا کنه به حساب فروشنده 

خب اینجور ک میگی مامانت مشکلی نداره تو چرا انقد میترسی و نگرانی؟؟

خب ببین مامانم کلا خیلی سادست و میترسه کلا زبون نداره مخصوصا جلو بابام،بابام یه صداشو بالا ببره این هیچی نمیگه،از اونورم مامانم چندین ساله میخواد خونه برای خودش به عنوان پس انداز بخره ولی بابام با شناختی که دارم نمیذاره خونه به اسمش باباشه مامانمم خودش از این قضیه کاملا نگرانهههه و اصلا نمی خواد این اتفاق بیفته ولی هرچی میگم میگه نه

خب ببین اون که میخونه ولی مثلا ممکنه بابام هماهنگ همه به اسم خودش باشه خودشم سریع امضا کنه دیگه تموم ...

سریع امضا کردن نداره عزیزم!!!!. تو مبایعه نامه که جدیدا هولوگرام دار هستن . تو قسمت خریدار اسم مادرتون رو بنویسه و بعد کارت ملی  مادرتون هم همراهش باشه. یه پولی هم که میکشه تو بنگاه اول از کارت خودش بکشه و اونو رو تو مبایعه نامه هم باید بنویسه و مابقی هم اگه چک دارین مثلا دایی اینا بیاد بده و سریال و تموم مشخصات چک  درج میشه .این پول که اول میدین یعنی معامله سرجاش بشینه. اکه واریز به حساب  طرف هم کردین بعدا ببرین تموم اونا رو با جزییات تو مبایعه نامه قید بکنه. اگه چک باشه که خوبه و جلوی اسم حامل هم میتونین بنویسن از بابت خرید خونه. هر چند تو ثبت چک  این قسمت  هم تیک باید بخوره. پدرت اکه اومد بذار بعنوان شاهد امضا بکنه. اشتباه نکنین اگه زیر مبایعه نامه، کلمه خریدار درج شده باشه مادرتون امضا بکنه و پدرتون بعنوان شاهد. 

چک طلاها باید دروجه مادرت باشه بریزه حسابش و خودش چک بکشه برای خونه یا ساتنا کنه به حساب فروشنده

نمیشه همون چکی که طلافروش میده رو بدیم بنگاهی؟؟ یعنی میگه چکی که طلافروش داد و نقد کنیم خودمون دوباره چک بکشیم خب مامانم دسته چک نداره که بخواد چک بکشه....... تهش دوباره باید به با چک بابام چک بکشن

نمیشه همون چکی که طلافروش میده رو بدیم بنگاهی؟؟ یعنی میگه چکی که طلافروش داد و نقد کنیم خودمون دوبار ...

باید چک رو طلا فروش به نام مادرت ثبت کنه بعد مادرت منتقلش کنه به نام فروشنده 

خب الان که دوبرابر میترسهخودت باهاش برو.

اره میرم نمی دونم چرا نمیخوان من برم مخصوصا بابام نمیخواد من باشم به زورم شده باید برم فقط الان میخوام کاراشو بدونم که حواسم جمع باشه مثلا نمی دونستم که پول باید تو حساب خریدار باشه